Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Social Engagement -työkalu – hyödynnä organisaatiosi näkyvyys sosiaalisessa mediassa

BloggausYhä useampi potentiaalinen asiakas tekee alkukartoitusta sosiaalisessa mediassa ja some toimiikin yhä useammin liidin ensimmäisenä kontaktipisteenä yritykseen. On tärkeää, että asiakkaiden yhteydenotot eivät jää roikkumaan tilien chatteihin, vaan ne otetaan osaksi yrityksen työjonoa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin käyttöön. Microsoft Social Engagement-työkalun avulla siirrät kaikki somessa tapahtuvat keskustelut osaksi yrityksesi asiakkuudenhallintaa ja palvelet asiakasta kanavasta riippumatta.


Social Engagement -työkalu – mikä se on?

Social Engagement tools on Microsoft Dynamics 365:n sisään rakennettu työkalu sosiaalisen median hyödyntämiseen asiakaskokemuksen rakentamisessa, myynnin toiminnan tehostamisessa, sekä markkinoinnin seurannassa. Se integroituu Microsoft Dynamicsin ja muiden 365 -tuoteperheen ratkaisujen kanssa. Lisäksi palvelu on Microsoft Dynamics 365 -käyttäjille ilmainen.

Microsoft Social Engagement -työkalu mahdollistaa mm. myynnin vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa, sekä asiakastiedon keräämisen, analysoinnin sekä tallentamisen. Kun myynti pääsee liideihin käsiksi suoraan kohderyhmien päivittäin käyttämissä kanavissa, mahdollisuudet näiden kontaktien konvertoitumiselle kasvaa merkittävästi.


Tehokkuutta myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun toimintaan

Social Engagement tuo sosiaalisen median myyntitiimien lisäksi myös asiakaspalvelun ja muiden organisaation jäsenten ulottuville - helposti ja tehokkaasti. Asiakaspalvelijat voivat keskustella asiakkaiden kanssa suoraan sosiaalisessa mediassa siirtäen tiedon kuitenkin samalla yrityksen asiakkuudenhallintajärjestelmään.


Social engagement -työkalun hyödyt ovat laajennettavissa koko organisaation toimintaan:

Myyntitiimit voivat hyödyntää kanavia tiedon keräämiseen, uusien liidien etsimiseen ja luotettavan asiakaspalvelun rakentamiseen sosiaalisen median kautta.

Markkinointi voi Social Engagement -työkalun avulla mitata ja hallita brändin mainetta. Esimerkiksi käyttäjien asenteet tuotemerkkiä tai yritystä kohtaan sosiaalisessa mediassa saadaan esille määrittämällä sille hakuaihe.

Työntekijät missä tahansa rooleissa voivat hyödyntää sosiaalista mediaa asiakaskuuntelussa. Social Engagement -työkalun avulla työntekijät voivat viestiä asiakkaiden kanssa sosiaalisessa mediassa lisäämällä ja jakamalla yhteisöpalveluprofiileja ja viestivirtoja.


Kilpailija-analyysi, seuranta ja trendit

Microsoft Social Engagement -työkalun parhaita puolia ovat sen tarjoamat kattavat analyysit sosiaalisen median tapahtumista yrityksen eri osa-alueiden tarpeisiin. Työkalun avulla voidaan seurata esimerkiksi kilpailijoita, trendejä sekä käyttäjien mielikuvia tuotemerkistä tai yrityksestä.

Kilpailijoiden, trendien ja asenteiden analysointi:

Analyysin aihe: Määritelmä siitä, mihin tietoihin nykyinen analyysi keskittyy. Kohdassa voidaan määrittää haun aihe, luokka tai kaikki haun aiheet. Asetusten välillä voi siirtyä milloin tahansa ja rajata tai laajentaa tietojoukkoa.

Suodatinosa: Lisäämällä tai muokkaamalla analyysin suodattimia tietojoukon voi pilkkoa yrityksen tarpeita vastaavalla tavalla.

Lisää vaihtoehtoja: Olemassa olevien suodattimien käyttöä voidaan laajentaa käyttämällä suodatettua tietojoukkoa toisella Social Engagementin -työalueella.

Näkyvyyttä someen suoraan CRM-järjestelmässä

Koska Social Engagement -työkalu on osa Dynamics 365 -ratkaisua, sosiaalisen median tapahtumat ja analyysit saadaan suoraan osaksi yrityksen asiakkuudenhallintajärjestelmää. Toisin kuin useat muut mediaseurannat, Social Engagement työkalu palauttaa mm. yksityisviestit suoraan CRM-järjestelmään tiettyyn kontaktiin tai yhteisöön.

Social Engagement -työkalu yhdistettynä CRM-järjestelmään sitoo kaiken asiakkaan ja yrityksen välisen vuorovaikutuksen yhteen paikkaan - on yhteydenotto tapahtunut sitten sosiaalisessa mediassa, puhelimitse, sähköpostitse tai esimerkiksi lomakkeen täyttämällä.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Pinterest
eCraft Oy Ab logo

Lisätietoja

Yritysprofiili eCraft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Omat tagit

social engagement
Microsoft Dynamics 365

Siirry yrityksen profiiliin eCraft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eCraft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

eCraft - Muita referenssejä

eCraft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia