Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Snellman Pron sukellus digitalisaation maailmaan onnistui niin mukavasti, että pilottihankkeelle pohditaan parhaillaan jatkoa

ReferenssiSnellman Pron pilottiprojektissa asennettiin sensoreita henkilöstöravintolaan. Niillä pyrittiin mittaamaan ja analysoimaan salissa istuvaa henkilömäärää, annosten menekkiä sekä ruoanlaiton etenemistä ja hävikkiä. Kokemus uudenlaisesta tekemisestä oli Snellman Pron myyntijohtaja Peter Kinnusen mukaan todella hyvä.


”Oli oikeastaan aika yllättävää miten paljon projekti lisäsi asiakasymmärrystä. Toki opimme myös sitä, miten uudella tekniikalla voidaan ratkaista asiakkaidemme haasteita. Mutta uudenlainen yhteistyö opetti ennen kaikkea ymmärtämään asiakasta.”

Kinnusen mukaansa pilotin alussa olleet ajatukset asiakkaiden haasteista osoittautuivat oikeiksi. Samalla ne vahvistivat Snellman Pron käsitystä siitä, että yhtiölle valittu linja ja strategia ovat oikeita: asiakkaat tarvitsevat yhä enemmän palveluita, eivät vain pelkkiä tuotteita. Tällaisten pilottien myötä niitä myös syntyy, kun ideat testataan nopeassa tahdissa ja todetaan joko toimiviksi tai toimimattomiksi.

Myös projektin vastuullisuusaspekti kiinnostaa Snellman Prota. ”Hävikki on paitsi iso kustannus ja siksi kiinnostava kaikille toimijoille, myös nykypäivänä osa yhteiskuntavastuun ajattelua. Jos me saamme tällaisen projektin myötä laskettua hävikin määrää ja energiankulutusta, niin siinä tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla: kustannukset laskevat ja me toimimme vastuullisemmin.”

Lue lisää Snellman Pron ja Industryhackin yhteistyöstä DNA:n blogista:
Teknologia on harvoin pullonkaula IoT-projekteissa

Pinterest
Referenssin infoboxi
Industryhack logo

Tiedot

Tilaaja: Snellman Pro
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anna Korpela, Industryhack

Lisätietoja

Yritysprofiili Industryhack kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
IoT
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Industryhack kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Industryhack - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Industryhack - Muita referenssejä

Industryhack - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia