Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Smart Hands konesalipalvelut – Kuinka Raisoftin odotukset ylitettiin

BloggausSmart Hands palvelut ovat oleellinen osa konesalipalveluita. Palvelua käyttämällä, asiakas hyödyntää Ficolon teknistä osaamista toteuttamaan työpyyntöjä nopealla aikataululla ilman tarvetta omalle tukiorganisaatiolle. Vahvan ISO sertifioidun toimintamallin takia, Ficolon Smart Hands palvelutiimi voi toimia jatkeena asiakkaan omalle in-house IT-tiimille.

Raisoft on ohjelmistoyritys, joka on luottanut Ficolon colocation- ja yhteyspalveluihin, sekä samalla Smart Hands konesalipalveluihin jo monta vuotta.

Vaikka asiakkaat voivat itsekin saapua konesalille ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä laitteilleen, se ei ole aina mahdollista tai kustannus tehokasta. Jos yrityksellä ei ole tarvittavia resursseja tai osaamista, on Ficolon resurssien hyödyntäminen kannattavaa. Kun teknisesti osaavaa henkilöstöä on aina valmiina työpyyntöihin, vähenevät sekä palveluhäiriöt sekä katkot huomattavasti. Usein tehtävät toteutetaan nopeammin Ficolon toimesta kuin asiakkaan omilla resursseilla, varsinkin kun otetaan huomioon suunnittelu- ja matka-ajat.

”Ficolon Smart Hands palvelut ovat ylittäneet odotukseni joka kerta kun olen tehnyt työpyynnön. Kun pyydät jotakin, odotuksena on 24 tunnin läpimenoaikaa – kuitenkin Ficolon kanssa se on usein alle tunti,” sanoo Nathaniel Snethlage RaisoftinDevOps konsultti. Viimeisin asiakastyytyväisyyskysely vahvistaa, että suurin osa asiakkaistamme tuntee samoin: yli 80 % vastaajista oli samaa mieltä siitä, että palvelupyynnöt toteutetaan hyvin ja nopealla aikataululla.

”Koska Ficolon tiimillä on paljon kokemusta ja he eivät saa tuntemaan itseäsi maanvaivaksi, kysyn heidän mielipiteitään miten ratkaista ongelmia myös muissa ympäristöissä muiden konesalitoimijoiden saleissa. Heidän tukensa tulee useimmiten nopeammin sekä parempien neuvojen kanssa kuin näiden toisten toimijoiden Smart Hands palvelut” jatkaa Snethlage.

Lue lisää: https://www.ficolo.com/fi/smart-hands-palvelut-kuinka-raisoftin-odotukset-ylitettiin/

Pinterest
Ficolo Oy  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Ficolo kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Ficolo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ficolo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Ficolo - Muita referenssejä

Ficolo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia