Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

SM-Liiga Alumni

ReferenssiSM-Liiga päätti uudistaa Alumnisivuston perin pohjin. Tavoitteena on palvella sekä jääkiekosta kiinnostunutta yleisöä rikkaalla mediasisällöllä että alumnipelaajia tiedottamalla uusimmista asioista. Sivustosta tehtiin responsiivinen, ja siihen integroitiin myös rekisteröintijärjestelmä, jonka avulla pelaajatietokannan hallinta on helppoa niin käyttäjän kuin ylläpitäjänkin näkökulmasta.


Responsiivisuuden ansiosta sivusto on helppokäyttöinen myös kaikilla mobiililaitteilla. Teimme Alumnisivustolle erityisen sivulta esiin tulevan mobiilivalikon, joka tekee navigoinnista sujuvaa ja esittää sivuston koko rakenteen selkeästi myös puhelinkäyttäjille.

Alumnisivustoon integroitiin rekisteröintijärjestelmä, joka ottaa jäsenmaksut ja rekisteröinnit vastaan automaattisesti. Järjestelmä myös muistuttaa vanhenevista jäsenyyksistä, sekä tarjoaa helpot hallintatyökalut admin-tason käyttäjälle.

Rekisteröintijärjestelmä sallii erisuuruiset vuosimaksut esim. kannattajajäsenille, ja pelaajilla on lisäksi mahdollisuus ostaa ainaisjäsenyys. Ylläpitäjä voi katsoa hallintapaneelista kunkin jäsenen jäljellä olevan jäsenyysajan, ja muuttaa tietoja manuaalisesti.
Keskeinen elementti Alumnisivustolla on mediagalleria. Galleriassa voidaan näyttää niin videoita, kuvia kuin albumeitakin. Galleriassa olevaa sisältöä on helppo suodattaa sisältötyypin mukaan.

Rakensimme sivustolle myös erityisen avainsana-toiminnon, jolla kuvissa näkyvät pelaajat ja joukkueet näytetään automaattisesti pelaajien ja joukkueiden omalla sivulla avainsanoihin perustuen. Tämä lisää merkittävästi mediasisällön uudelleenkäyttöä ja arvoa.

Alumnisivustoon haluttiin myös tuoda pienimuotoinen verkkokauppa. Tähän toiminnallisuuteen käytimme Woocommerce-verkkokauppamoottoria, joka integroitiin saumattomasti osaksi järjestelmää.

Sivusto toteutettiin käyttäen Wordpress CMS -alustaa. Vaikka Wordpressin juuret ovat blogialustassa, on siitä kasvanut viime vuosina luotettava ja monipuolinen julkaisujärjestelmä, jolla voidaan toteuttaa edistyneitäkin ominaisuuksia, kuten tämä projekti osoittaa.

Suosittelija:

Matti Porvari

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lamia

Tiedot

Tilaaja: SM-Liiga Alumni
Ajankohta: 2013 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Henri Halmelahti

Lisätietoja

Yritysprofiili Lamia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä
Myynti
Tuotanto
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Webkehitys
Graafinen suunnittelu
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Verkkokaupparatkaisut
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys
Media

Teknologia

Google
Open source
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin Lamia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lamia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lamia - Muita referenssejä

Lamia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia