Slush.org – ainutlaatuinen tapahtumakokemus verkossa

Verkkosivusto on Slushin tärkein kanava brändin, lipunmyynnin ja kävijäinformaation kannalta. Kaikille 20,000 kansainväliselle vieraalle on tärkeää luoda välittömästi muista alan tapahtumista poikkeava tunnelma visuaalisuudella ja yksityiskohdilla. Lukuisista kuvista huolimatta sivuston tulee toimia erittäin nopeasti, jotta Slushin kävijäkokemus on jo ensikosketuksesta alkaen maailmanluokkaa.


Vieraile sivustossa: http://www.slush.org/

Slushin tavoitteena on entisestään kasvattaa ulkomaalaisten kävijöiden määrää, mikä tekee sivuston visuaalisuudesta äärimmäisen tärkeää. Osa ensikertalaisista ei ole koskaan käynytkään Suomessa, joten heidän kalenteriinsa on haastavaa raivata useampi päivä tilaa. Tämä edellyttää Slushin ensiluokkaisen tapahtumakokemuksen siirtämistä verkkosivustolle niiltä osin kuin se suinkin on mahdollista.

Sisältö edellä – helposti ja vaikuttavasti.

Sisällönhallinnan ja sivuston muokkauksen tuli olla Slush-tiimille helppoa ja nopeaa, sillä vuoden aikana sivustoa päivitetään jatkuvasti – syksyllä päivittäin. Slush.org toteutettiin WordPressillä ja rakennettiin helposti siirreltävillä Everblox-elementeillä, jotka tekivät sivuston kokoamisesta niin yksinkertaista, että jokainen tiimiläinen pystyi muokkaamaan sivustoa itsenäisesti.

Lisäksi sivustolla piti pystyä joustavasti toteuttamaan erillisiä kampanjoita. Esimerkkinä menestyksekkäästä sellaisesta mainittakoon loppuunmyyty Slush-lento yksityiskoneella Californiasta Helsinkiin ja takaisin. Kampanjasivulle ohjattiin kohdeyleisöä erikoisella tempauksella: Slush nimittäin järjesti maailman ensimmäisen laskuvarjohyppypitchauskilpailun San Franciscossa, jonka voittajat saivat paikan koneesta.

Slushin näköinen lopputulos

Verkkosivuston kautta ennätysajassa loppuunmyyty Slush 2017 toivotti tervetulleeksi 20,000 vierasta yli 130 maasta. Informaation helppous sivustolla sai kävijöiltä kiitosta, viemättä yhtään tilaa brändiltä. Tapahtumalle ominainen pimeys, laserit ja visuaalinen loisto suorastaan hehkuu onnistuneesta kokonaisuudesta – jokaista yksittäistä sivua myöten. Minimalistinen design yhdistettynä vahvaan kuvien käyttöön takaa Slushille ominaisen tunnelman huokuvan tapahtuman lisäksi myös verkossa.

Toiminnallisuudeltaan front-end design on sulavaa ja animaatiot toimivat moitteetta. Sivujen lataus on tehokasta, johon yhdistettynä korkea responsiivisuus ja interaktiivisuus nostavat kävijän kokemusta entisestään. Everblox-elementit paitsi näyttävät tyylikkäiltä ovat myös joustavia käyttää, ja mahdollistavat koko Slush-tiimin panoksen kävijän palvelemiseksi heti ensimmäisestä rajapinnasta alkaen.

Referenssin infoboxi
Referenssi
Tilaaja: Slush
Ajankohta:2013 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Julius Haukkasalo
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys
Open source
WordPress
Urheilu, viihde ja virkistys
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
 
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Evermade kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Muita julkaisuja Evermade:lta

Siirry Evermade kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia