logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

SLES for SAP on paras alusta SAP:n ajamiseen

ReferenssiLähtötilanne ja haaste

Vuonna 2005 perustettu Headstart lukeutuu Suomen merkittävimpiin liiketoiminnan kehittäjiin sekä SAP-konsultointi- ja valmennusyrityksiin. Yritys tarjoaa lukuisille eturivin organisaatioille SAP-ratkaisut ja sovellushallinnan, kattaen käyttöönoton, tuen ja jatkokehityksen

”Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöistä SAP-osaamista ja olemme hoitaneet asiakkaidemme SAP-ympäristöjä heidän valitsemien palveluntarjoajien konesaleista. SAP-tarjonta kattaa jopa kymmeniä eri osakokonaisuuksia, joita yritykset ostavat usein eri toimijoilta. Se tuo haasteita sopimushallintaan ja vastuukysymyksiin. Me haluamme varmistaa asiakkaillemme korkealuokkaisesti toimivan järjestelmäympäristön palveluna”, sanoo Headstartin Technology Team Lead Seppo Lohi.

Headstart haluaa tarjota myös keskikokoisille yrityksille mahdollisuuden hyödyntää maailmanluokan liiketoimintaratkaisuja. ”SAP:ia käyttävät lähinnä suuret yritykset. Rakensimme palvelun, joka tarjoaa myös keskikokoisille yrityksille mahdollisuuden hyödyntää joustavasti SAP:ia.”

Ratkaisu

Headstart on hyödyntänyt vuodesta 2005 oman SAP-alustansa ajamiseen SUSEn teknologiaa. ”Kaikki SAP-järjestelmämme ovat SLES for SAP:lla”, kertoo Lohi. Headstart -pilvipalvelut tuotetaan Appelsiinin Suomessa sijaitsevista korkean käytettävyyden konesaleista. Palvelutuotannon alustassa käytetään SLES for SAP:ia.

”Kyseessä on turvallinen yksityisen pilven ratkaisu, joka tarjoaa myös keskikokoisille yrityksille mahdollisuuden hyödyntää joustavasti SAP-ratkaisuja. Pilvipalvelu tuotetaan korkealuokkaisesta konesaliympäristöstä, kattaen suojatun tietoliikenteen. Vastaamme myös asiakkaan käyttämän järjestelmäkokonaisuuden kehittämisestä, ja teemme ostamisen helpoksi”, sanoo Lohi.

Lohen mukaan Headstart on ensimmäisiä Suomessa toimivista palveluntarjoajista, jolta voi ostaa SAP-ratkaisut pilvipalveluna. ”Palvelumme on ainutlaatuinen, sillä yritykset voivat maksaa SAP:in käytöstä käyttäjämäärien mukaan. Asiakas voi ennakoida kustannukset tarkasti, ja oikea palvelutaso suunnitellaan varmennusratkaisujamme hyödyntäen.”

”Hintavia lisenssikuluja ei tarvitse ottaa palvelussa kulueräksi yrityksen taseeseen”, sanoo Headstartin myyntijohtaja Jari Järvinen.” SAP ja SUSE tekevät erittäin tiivistä yhteistyötä, ja voimme olla varmoja siitä, että ratkaisujen yhteensopivuus on saumatonta.”

SUSE Manager otetaan käyttöön kesällä 2014. ”Haluamme hallita yhä tehokkaammin Linux-palvelinympäristöämme ja tehostaa päivityksiä”, kertoo Lohi.

Tulokset

SAP-käyttöönotto voidaan tehdä pilvipalvelussa nopeasti SAP:in parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

”Keskikokoiset yritykset eivät ole päässeet hyödyntämään SAP-järjestelmiä, mutta me olemme muuttamassa sen. Uusi asiakas saa meiltä SAP:in käyttäjätunnukset ja salasanat vuorokauden sisällä tilauksesta, jonka jälkeen järjestelmään voidaan ryhtyä siirtämään yrityksen dataa. Perinteinen SAP-toimitus kestää jopa puoli vuotta”, kertoo Järvinen.

”Yhteistyö on sujunut SUSE Suomen kanssa erittäin hyvin, ja osallistumme aktiivisesti SUSEn järjestämiin koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Arvostan sitä, että heillä on paikallinen organisaatio. Meille on tärkeää, että saamme mahdollisissa ongelmatilanteissa suoraan tukea SUSEn organisaatiolta. SLES for SAP on paras alusta SAP:n ajamiseen”, sanoo Lohi.

”Olemme tuoneet järeämmän tason toiminnanohjauksen nyt pilveen, ja se on herättänyt suurta mielenkiintoa yrityksissä”, sanoo Järvinen. ”Tuomme asiakkaillemme korkealuokkaisen ja dynaamisen SAP-käyttökokemuksen laitteista riippumatta.”

Headstart lyhyesti:

Headstart toimii asiakkaan kumppanina mahdollistaen yritysten liiketoiminnan kehittämisen SAP-teknologiaa hyödyntämällä ja toimittamalla yrityksille SAP-ratkaisut koko elinkaaren ajan. Yrityksen asiantuntijat yhdistävät liiketoimintakokemuksensa ja teknologiatuntemuksensa sekä globaalit ja paikalliset verkostot edistämään asiakkaidensa kilpailukykyä. Headstart Oy:n liikevaihto oli vuonna 2013 noin 5,4 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 40 kokenutta konsultoinnin ammattilaista. Uusimpana palveluna Headstart tarjoaa yrityksille SAP-ratkaisuja yksityisenä pilvipalveluna. http://www.headstart.fi/

Toimiala:

SAP-toiminnanohjaus, konsultointi- ja valmennuspalvelut.

Tuotteet ja palvelut:

SUSE Linux Enterprise Server (SLES) for SAP ja SUSE Manager käyttöön kesällä 2014 https://www.suse.com/products/sles-for-sap

Tulokset:

  • Headstartin oma SAP-alusta on toiminut vuodesta 2005 lähtien toimintavarmasti SLES for SAP -palvelinkäyttöjärjestelmällä.
  • Yritys on kyennyt tuottamaan kymmenille eturivin yrityksille korkealuokkaiset SAP-ratkaisut ja asiantuntemuksen.
  • Uutena palveluna Headstart tarjoaa yrityksille SUSE-teknologialla SAP-ratkaisut pilvipalveluna ensimmäisenä toimijana Suomessa.

“SLES for SAP on mielestämme markkinoiden laadukkain tuotantoalusta Linux-ympäristöihin. Linuxin merkitys kasvaa koko ajan ja SUSE tarjoaa parhaan SAP-tuen. Olemme rakentaneet SAP-pilvipalvelumme SUSEn alustalle.”

Pinterest
Referenssin infoboxi
SUSE Suomi

Tiedot

Tilaaja: Headstart Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
kim.aaltonen@suse.com

Lisätietoja

Yritysprofiili SUSE Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

SUSE SAP

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux
SAP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin SUSE Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SUSE Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

SUSE Suomi - Muita referenssejä

SUSE Suomi - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin SUSE Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify keränyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia