Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Skillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään

ReferenssiJAMIX tekee ammattikeittiölle toiminnanohjausjärjestelmää, jota käyttävät mm. kokit, tarvikkeiden- ja raaka-aineiden hankkijat sekä varastotyöntekijät. Järjestelmän avulla yhdistetään tuotanto, ruokasuunnittelu, tilaukset, varastonhallinta, ketjuhallinta ja ruokaohjeet. 

Toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa käyttäjien arkea. Järjestelmän avulla on mahdollista tehostaa toimintaa kasvavan myynnin ja hävikin minimoimisen myötä. Lisäksi järjestelmä ohjaa keittiöitä vastuullisempaan suuntaan ruokahävikin hallinnan osalta.

JAMIX-järjestelmän haasteena oli keittiöiden erilaiset ja toisistaan erilliset järjestelmät, jotka eivät keskustelleet keskenään. Jotta ohjelmat toimivat yhdessä JAMIXin järjestelmän kanssa, jokaiselle ohjelmalle piti rakentaa oma integraatio.

Integraatioiden rakentaminen ja ylläpito oli työlästä ja hidasti JAMIXin oman järjestelmän kehitystyötä. Siksi JAMIX tarvitsi integraatioalustan, joka yhdistää eri järjestelmien tiedot ja saa ne näin keskustelemaan keskenään. Integraatioalustan avulla asiakkaiden siirtyminen JAMIX-järjestelmän käyttäjiksi olisi huomattavasti nopeampaa ja JAMIX pystyisi keskittymään oman järjestelmänsä kehittämiseen.

‍Skillwell rakensi alustan AWS:llä ja vahvalla integraatio-osaamisella

"Skillwell vakuutti meidät kartoitusvaiheessa: he ymmärsivät tarpeemme todella nopeasti ja helposti. Heillä oli heti varmuus ja työkalut ratkaista ongelmamme", kertoo JAMIXin operatiivinen johtaja Timo Lehto.

JAMIXille rakennettiin alusta, joka integroi keittiöiden käytössä olevat järjestelmät toiminnan tehostamiseksi. Alustasta tehtiin skaalautuva, joka palvelee kaikkia asiakkaita riippumatta siitä, mikä järjestelmä tai järjestelmät ovat JAMIXin asiakkaiden käytössä.

Skillwellin AWS- ja integraatio-osaaminen vastasivat JAMIXin tarpeisiin

Ammattikeittiöiden eri järjestelmät saatiin integroitua mutkattomasti Skillwellin osaamisen ansiosta. Skillwell tarjoaa ratkaisunsa kokonaispalveluna: kenenkään ei tarvitse hallinnoida itse lisenssejä, tietoturvaa, päivityksiä tai yleensäkään huolehtia, onko kaikki kunnossa. Aikaisemmin JAMIXin tekemät asiakaskohtaiset räätälöinnit ovat tarpeettomia ja integraatioalustan myötä JAMIX pystyy keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa eli JAMIX-järjestelmän kehittämiseen, markkinointiin ja myyntiin.

Skillwellin serverless-pohjainen palvelu tarkoittaa JAMIXille tehokkaampaa toimintatapaa ja asiakkaille JAMIX-järjestelmän nopeampaa käyttöönottoprosessia.

Järjestelmä kaikenlaisille keittiöille‍

JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmä soveltuu kaikenlaisille käyttäjille sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Asiakkaina on esimerkiksi kuntien ja kuntayhtymien, ravintoloiden ja ravintolaketjujen sekä elintarviketeollisuuden toimijoita.

Tällä hetkellä JAMIX toteuttaa keittiöjärjestelmien ohjelmistopalveluita pääasiassa Suomessa ja Yhdysvalloissa. Esimerkiksi huippuyliopisto Yale USA:n Connecticutissa on JAMIXin asiakas. Yalessa JAMIX-ohjelmistoa käytetään 16 collegeravintolassa, 11 kahviossa sekä suuressa keskuskeittiössä ja leipomossa. Yalen ravintolat valmistavat 18 000 ruoka-annosta päivittäin.

JAMIX-ammattikeittiöjärjestelmällä – työkalut kestävään kehitykseen ja eettisempään kuluttamiseen

JAMIX haluaa painottaa nyt ja tulevaisuudessa omassa toiminnassaan ekologisuutta ja eettisyyttä. Järjestelmä antaa työkalut asiakkaalle ruoantuotannon- ja kulutuksen hiilijalanjäljen pienentämiseen sekä vastuullisuuteen.

"Haluamme tarjota työkaluja kestävään kehitykseen ja eettiseen kuluttamiseen. Pystymme osoittamaan, millainen ympäristövaikutus ammattikeittiöillä on ja kuinka vaikutusta saadaan pienennettyä vähentämällä ruokahävikkiä ja vietyä toimintaa vastuullisempaan suuntaan. JAMIX on osa digitaalista ekosysteemiä. Järjestelmällä on ydinrooli ammattikeittiön johtamisessa. Integroimalla järjestelmiä saamme tarjottua parempia työkaluja ammattikeittiöihin," Lehto kertoo.

Skillwellin AWS- ja integraatio-osaaminen vastasivat JAMIXin tarpeisiin

JAMIX kiittää Skillwelliä vakuuttavuudesta ja aktiivisesta toimintatavasta.

Suosittelija:

Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön. Haimme pitkäaikaista kumppania, joka on käytettävissä globaalisti eri järjestelmien integroinnissa ja Skillwellin osaaminen oli vakuuttavaa. He ovat olleet aktiivinen toimija ja saimme heistä hyvän tulevaisuuden kumppanin. Saamme itse keskittyä omaan osaamisalueeseemme, kun meillä on mukana asiantuntijakumppani

Timo Lehto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Skillwell Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Jamix Oy
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Lehto

Lisätietoja

Yritysprofiili Skillwell kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
IoT
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

Amazon Web Services

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Skillwell
AWS Advanced Consulting Partner
AWS
integration
Jamix

Siirry yrityksen profiiliin Skillwell kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Skillwell - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Skillwell - Muita referenssejä

Skillwell - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia