logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

SKH-isännöinti kasvaa ja kehittyy IT-palveluiden avulla

Referenssi

Taloyhtiöiden tilanne vaatii isännöinniltä uusia toimintatapoja. Niitä tarjoaa SKH-Isännöinti apunaan BLC Protien monipuoliset ja joustavat IT-palvelut.

SKH-Isännöinti on yksityinen ja riippumaton isännöintiin keskittynyt yritys, jonka tehtävänä on palvella asiakkaitaan paitsi sujuvalla palvelulla myös kehittyneillä ja lisäarvoa tuottavilla IT-järjestelmillä. Poikkeuksellisen SKH:n toiminnasta tekee heidän sovelluskehitysosaaminen ja heidän kehittämänsä sähköiset kiinteistöjärjestelmät.

”Isännöintiin tarkoitetut sähköiset perustyökalut ovat meille selvä vahvuus ja kilpailuetu”, sanoo SKH:n kehitysjohtaja Pasi Häkkinen.

SKH:n etuna onkin tarjota asiakkailleen portaali, jossa asukkaille ja taloyhtiöiden johtamiselle oleellinen tieto on aina käytettävissä tarpeen mukaan nopeasti ja vaivattomasti. Vaikka osaamista talosta löytyy, on Häkkisen mukaan oleellista, että mukana on myös alan erityisosaamista esimerkiksi IT-infraan, laitepuoleen ja palvelimiin liittyen. 


BLC Protie mukaan joustavasti

”Haemme kasvua ja haluamme keskittyä ydinosaamiseemme. IT-kumppanilta vaadimme joustavuutta ja kykyä mukautua tarpeisiimme. Näihin haasteisiin Protie on vastannut erinomaisesti”, Pasi Häkkinen kehuu.

SKH ja BLC Protie ovat edenneet yhteistyössä pala kerrallaan. Ylläpito on nyt kokonaan Protien hallussa ja infraa päivitetään tarpeen mukaan. BLC Protie valikoitui yhteistyökumppaniksi jo reilut puolitoista vuotta sitten. Ensivaikutelmassa korostuivat Häkkisen mukaan joustavuus, kuunteluherkkyys ja asiakkaan tarpeen ymmärrys. ”Protieläiset ottivat meidät heti tosissaan ja halusivat tarjota parasta palvelua. 

SKH:n liiketoiminta-alue ja siihen liittyvä IT-puoli ovat laajoja kokonaisuuksia alkaen softaratkaisuista tekniseen ylläpitoon ja tulevaan CRM-järjestelmään. Jo hallinnollisesti 250 asiakkaan kokoukset ja kohtaamispinnat edellyttävät isännöintitoimialalta joustavuutta, tehokkaita teknisiä rajapintoja ja asiakaspalvelulta saumatonta osaamista.

”Toimivan IT:n ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tiimeittäin”, Häkkinen kuvailee.


Proaktiivinen BLC Protie

SKH käyttää hyväkseen terminal server -ratkaisua, joka tarjoaa Officen hyödyt, sopivat levytilaresurssit, talouden ja työnohjauksen softat sekä alustan ylläpidon. Hyper V takaa palvelinvirtualisoinnit.

”Olemme olleet tyytyväisiä ylläpitoon ja käyttämiimme työasemiin, palvelinratkaisuihin, ja mikä parasta, toimivaan asiakaspalveluun eli ProDeskiin. 

BLC Protie erottuu Häkkisen mukaan proaktiivisuudellaan. Protien nimetyt asiakasvastaavat huolehtivat, ettei ongelmia tulisi. KK-raportin avulla SKH näkee vasteajat ja avoimen asiakastyytyväisyyden tilan. ”Protien tarjoama road map -ajattelu auttaa liiketoimintamme muutoksissa ja antaa myös mahdollisuuksia syventää yhteistyötämme”, Häkkinen paljastaa.

"Yhteistyö on tuonut myös selvää taloudellista hyötyä, mutta en voi kuitenkaan olla korostamatta sitä hyötyä, mikä syntyy kun saa keskittyä olennaiseen,” Häkkinen muistuttaa. Parasta yhteistyössä on ollut SKH:n työntekijäiden mahdollisuus keskittyä oman liiketoimintansa ydinasioihin ja toimintansa kehittämiseen. BLC Protien tarjoama tieto on ollut hyödyllistä myös yrityksen johdolle: ”Olemme voineet todeta, että IT:stä ja yhteistyöstä on ollut aidosti hyötyä. Suosittelen.”


SKH:n käytäviltä poimittua:

”Loistavaa proaktiivisuutta! Protien kaverit varmistavat aina, että hommat viedään loppuun. Meidän keikat ovat joskus haasteellisia, mutta protieläisillä on taito napata asioita koppi.” - Juha Kulomäki, tekninen johtaja, tekninen isännöitsijä

”Olen aina saanut sen palvelun, mitä olen halunnut.” - Jenni Ahonen, SKH:n palvelukeskus

”Asiat ovat selvinneet heti tai hetken kuluttua. Aina on tilanteista selvitty.” - Kati Hill, SKH:n palvelukeskus

Pinterest
Referenssin infoboxi
BLC Taito Oy

Tiedot

Tilaaja: SKH-isännöinti
Ajankohta: 2011 -

Lisätietoja

Yritysprofiili BLC Taito kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin BLC Taito kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

BLC Taito - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

BLC Taito - Muita referenssejä

BLC Taito - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin BLC Taito kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen
TOP 30 Maailman suurimmat ohjelmistoyritykset

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia