Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sitowise: Fuusion järjestelmähaasteet

Referenssi
Yrityksen IT:n modernisoinnissa on tärkeää osata katsoa pidemmälle tulevaisuuteen ja etsiä asiakkaalle parhaiten sopiva ratkaisu. Onregon toimintamallilla Sitowise Oy sai ketterästi uuden ympäristön fuusion aikana ilman käyttökatkoja. Fuusion jälkeen Onrego on ollut mukana tekemässä jatkuvaa kehitystyötä kohti pilveä erilaisilla ratkaisumalleilla.

Sitowisellä on yli 20 toimipaikkaa ympäri Suomen ja noin 1200 käyttäjää. Pääpainona uudelle pilvestä toimivalle järjestelmälle oli keskinäisen yhteistyön helpottaminen digitalisaation myötä.

Olimme jo aiemmin tehneet yhteistyötä Sito Oy:n kanssa ja fuusioituessa valikoiduimme myös uuden organisaation yhteistyökumppaniksi. Fuusiossa tärkeintä oli mahdollistaa liiketoiminta ja liiketoimintojen saumaton yhteistyö – uuden järjestelmän kehittäminen sujui helpommin, kun tunsimme toisen osapuolen ympäristön jo hyvin. Teimme jo ennen uuden ympäristön käyttöönottoa roadmapin ja maalailimme pitkän tähtäimen kuvioita yhdessä.

Joustavaa kehitystä


– Kahden yrityksen fuusiossa ei kaikkea voi tehdä kerralla. Alkuvaiheessa saatoimme talot samalle tasolle ja samalle platformille, jotta saimme kestävän pohjan pilviratkaisujen kehittämiseen. Yhdistimme esimerkiksi molempien yritysten vanhat viestintäratkaisut yhteen O365-ympäristöön, kertoo Turo Tinkanen, tietohallintojohtaja Sitowiselta. – Fuusion jälkeen olemme keskittyneet päällekkäisyyksien purkamiseen ja modernisoimaan ympäristöä. Tietoon liittyvät rajoitukset ja vaatimukset huomioon ottaen tällä hetkellä meille paras ratkaisu on hybridi-infra. Tämän vuoden aikana pyrimme Onregon avulla modernisoimaan tietoliikenne- että palvelininfraa.

– Viime vuosi meni meillä kokonaan integraatiovalmisteluihin ja visiointiin, tämän vuoden puolella olemme pääseet kehittämään tulevaa. Koko alkuvuosi 2018 on ollut jatkuvaa kehitystä ja uudistamista, missä Onrego on ollut tiukasti mukana, jatkaa Tinkanen. – Esimerkiksi rakennusala on murroksessa digitalisaation myötä. Asiat kehittyvät nopeasti, mutta me haluamme olla eturintamassa tai jopa sen edellä – jatkuva kehittäminen on meille tärkeää.

Sparrausta ja pohdintaa

Onrego on ollut koko ajan mukana kehitystyössä ja isoimmissa IT-projekteissa fuusioitumisen jälkeen. Tapamme toimia on pitää yllä jatkuvaa dialogia asiakkaidemme kanssa ja etsiä aidosti toimivia ratkaisuja. – Olemme saaneet Onregolta hyviä ideoita ja ajatuksia projektien eteenpäin viemiseen. Kehitys on todellakin ketterää, projektien aikana on ollut mahdollista tehdä nopeitakin käännöksiä ja uusia ajatuksia on syntynyt jatkuvasti. Tässä kehittämishommassa pitää pystyä katsomaan vuosia eteenpäin sikäli kun se vain on mahdollista. Nyt kun tehdään ratkaisuja, on mahtavaa, että kumppani ottaa tulevaisuuden kehitystarpeet ja muutokset huomioon jo suunnitteluvaiheessa, kertoo Turo.

Onrego kumppanina

– Onregon osaamisen laajuus ja ennakkoluuloton ratkaisukeskeisyys on auttanut meitä hoitamaan projektit maaliin ketterästi ja meille parhaiten sopivalla tavalla. Meillä pidetään erityisesti siitä, että Onregon kanssa etsitään omaa ratkaisua, eikä olla jumissa omassa tekemisessä tai valmiissa tuotepaketeissa. Toiminta ja kehitys on aidosti joustavaa. On mukava olla tekemisissä kumppanin kanssa, joka haluaa itsekin koko ajan kehittyä, lopettaa Tinkanen.

Haastattelussa Turo Tinkanen, tietohallintojohtaja, Sitowise Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Onrego Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sitowise
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Onrego kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Onrego kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Onrego - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Onrego - Muita referenssejä

Onrego - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia