Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisua Digital ostaa Starian RPA-liiketoiminnan vauhdittaakseen kansainvälistä kasvuaan

BloggausHELSINKI 9.5.2023: Staria Oyj ja Sisua Digital Oy allekirjoittivat 1.5.2023 voimaan tulleen sopimuksen, jolla Sisua Digital ostaa Starian ohjelmistorobotiikkaliiketoiminnan.

Staria on kirkastanut strategiaansa ja tämän työn tuloksena päättänyt myydä ohjelmistorobotiikkaliiketoiminnan (RPA, Robotic Process Automation) Sisua Digitalille keskittyäkseen olemaan asiakkaidensa kasvun navigaattori talouden johtamisen alueella. Kaupan myötä Starian RPA-asiakkaista tulee Sisua Digitalin asiakkaita. Yksi Starian RPA-konsulteista siirtyy Sisua Digitalille, muutoin kauppa ei vaikuta henkilöstöön.

"RPA-tiimimme on tehnyt erinomaista työtä mullistaessaan ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn käytön talouspalveluissa. Olen vakuuttunut, että tämä yrityskauppa on alku laajalle yhteistyölle, koska molemmat yritykset jakavat samanlaisen kasvun mentaliteetin."

- Artti Aurasmaa, CEO, Staria Oyj

Kauppa on osa Starian strategiaa, yritys tarjoaa palveluita yli 40 maassa ainutlaatuisella one stop -toimitusmallilla. Staria jatkaa ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn hyödyntämistä sisäisissä prosesseissa ja vähentääkseen asiakkaidensa manuaalista työtä. Yritykset tulevat jatkossakin tekemään tiivistä yhteistyötä ollakseen asiakkailleen paras automaatioprosessien kumppani.

"Starialle on tärkeää, että RPA-asiakkaamme ovat hyvissä käsissä jatkossakin ja olen varma, että RPA- ja automaatioliiketoiminnan pioneerina Sisua Digital on asiakkaillemme paras mahdollinen kumppani. Tämä yrityskauppa toimii lähtölaukaisuna tulevaisuuden yhteistyölle, jonka avulla pystymme jatkossa tarjoamaan entistä tehokkaammat välineet asiakkaidemme kasvun tueksi."

- Jani Jääskeläinen, CTO, Staria Oyj

Vuonna 2014 automaatiotoimintansa käynnistäneen Sisua Digitalin liikevaihto vuonna 2022 oli 2,6 miljoonaa euroa. Yritys keräsi äskettäin päättyneellä rahoituskierroksella kasvurahoitusta ja vahvisti pääomarakennettaan noin 3 miljoonan euron osakeanneilla. Sisua Digital toimii Suomessa, Vietnamissa ja Chilessä ja tarjoaa näistä maista käsin älykkään automaation palveluita Suomen ja Euroopan markkinoiden lisäksi Etelä-Amerikassa, Pohjois-Amerikassa ja Kauko-Idässä. Kansainvälinen kasvu yritysostojen avulla on olennainen osa Sisua Digitalin strategiaa, jota yhtiö haluaa vauhdittaa rahoituskierroksen myötä. Yrityskauppa Starian ja Sisua Digitalin välillä kiihdyttää tätä kasvusuunnitelmaa entisestään.

"Suomi on erinomainen kotipesä kansainväliseen kasvuun tähtääville yrityksille kuten Sisua Digital ja Staria. Keskittyminen omille erityisosaamisen alueille mahdollistaa asiakkaille laadukkaan palvelutason ja riittävät resurssit uusien palveluinnovaatioiden kehittämiseen."

- Tomi Torri, CEO, Sisua Digital Oy

Sisua Digital pyrkii luomaan arvoa asiakkaiden liiketoimintaprosesseihin tarjoamalla kustannustehokkaita, nopeasti käyttöönotettavia ja helposti ylläpidettäviä älykkään automaation ratkaisuja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen robotiikkaa palveluna RaaS-mallin mukaisesti (Robotics-as-a-Service). Yhtiön palvelukeskukset sijaitsevat kolmella mantereella, joista se pystyy palvelemaan asiakkaitaan kellon ympäri. Tiimit koostuvat sertifioiduista asiantuntijoista, jotka käyttävät johtavia automaatioteknologioita kuten tekoälyä, ohjelmistorobotiikkaa sekä low-code ohjelmointikehitystä.

"Olemme hyvin tyytyväisiä Starian kanssa käynnistyneeseen yhteistyöhön. Uskon, että pystymme tarjoamaan kaupan myötä Sisualle siirtyville asiakkaille entistä laajempaa tukea ja yritysten tarpeisiin räätälöityä palvelua."

- Jarno Toivonen, kehitysjohtaja, Sisua Digital Oy


Lisätietoja:

Artti Aurasmaa, CEO, Staria: artti.aurasmaa@staria.com, +358 45 186 1775

Jani Jääskeläinen, CTO, Staria: jani.jaaskelainen@staria.com, +358 40 502 8790

Tomi Torri, CEO & Co-founder, Sisua Digital: tomi.torri@sisuadigital.com, +358 40 521 4442

Jarno Toivonen, Business Development & Co-founder, Sisua Digital: jarno.toivonen@sisuadigital.com, +358 50 381 1860

Staria auttaa kasvuyrityksiä kehittymään kansainvälisen tason supertähdiksi. Yritys tarjoaa kansainväliset taloushallinnon palvelut yli 40 maassa uniikilla one stop -toimitusmallilla. Starialla on vahva asiantuntemus teknologiapohjaisesta kasvusta, ja se on Euroopan johtava NetSuite-kumppani. Monet Euroopan menestyneimmät kasvuyritykset luottavat Starian palveluihin.

Sisua Digital Oy on automaatioliiketoiminnan pioneeri. Yritys luo asiakkailleen kasvua digitalisaatiolla, ohjelmistorobotiikalla ja tekoälyllä. Lue lisää: https://sisuadigital.com/fi/

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

yrityskauppa
rpa
ohjelmistorobotiikka

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia