Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisätilaratkaisujen valmistaja C&D Snickeri valitsi MONITORin

ReferenssiNäyttävien sisätilaratkaisujen valmistaja C&D Snickeri valitsi ERP-järjestelmäkseen edistyneen MONITOR G5:en. Tuotannon ja projektinjohdon tueksi oli tärkeää löytää järjestelmä, joka soveltuisi yrityksen monitahoiseen ja asiakaskeskeiseen liiketoimintamalliin. C&D Snickerin Falköpingin tehtaalla työskentelee noin 40 työntekijää.

C&D Snicker päätyi valitsemaan modernin ERP-järjestelmän, jolla he pystyvät varmistamaan tuotannon tehokkuuden, sekä hallitseman projektiluontoisen materiaalivirtauksen.

Yritys tarjoaa monille asiakkailleen ns. ”Avaimet käteen” -ratkaisua, joka kattaa: suunnittelun, tuotannon sekä kokoonpanon. Näyttävät sisätilaratkaisut rakentuvat avotoimistoihin ja erilaisiin julkisiin tiloihin, kuten hotelleihin sekä myymälöihin. Jokainen projekti alkaa uusien osien rekisteröinnillä ERP-järjestelmässä, sillä kahta samanlaista projektia ei ole.

”Meillä on oma projektiosasto, joka hallitsee projektit alusta loppuun. Erityisen tärkeää on, että ERP-järjestelmä pystyy vastaamaan nopeaan materiaalivirtaukseen. Teemme harvoin samaa tuotetta kahdesti. Meillä on nopea prosessivirtaus sekä hankinnoissa että toimituksissa”, Emil lisää.

Projektirekisteri

”Projektirekisteri ja projektien seuranta MONITORissa antaa hyvän yleiskatsauksen työtunneista, hankinnoista ja laskutettavista tilauksista asiakkaille. Projektirekisterissä voimme myös tehdä ennusteet ja budjettivertailun ja samalla voimme myös arvioida hankkeen taloudellisesta edistymisestä. Meidän etu on se, että tämä kaikki on saatavilla saman ohjelmiston alla. ”, Emil lisää.

Lue lisää ja katso video: https://www.monitorerp.com/fi/news/news/cd-snickeri-valitsi-erp-jaerjestelmaekseen-edistyneen-monitor-g5en/

Tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä koko tuotantoketjuun?

Haluatko sinäkin saada läpinäkyvyyttä tuotantoketjuusi ja nostaa tuotantosi toimitusvarmuuden sekä asiakastyytyväisyyden uudelle tasolle? Ota yhteyttä suomi@monitorerp.com.

 

MONITOR G5 on moderni ja helppokäyttöinen kokonaisratkaisu, jota on kehitetty yli 40 vuotta yhdessä valmistavan teollisuuden kanssa. MONITOR ERP-järjestelmä on käytössä yli 5000 valmistavan teollisuuden yrityksellä. Monenlaiset tuotantoyritykset hyödyntävät MONITORia liiketoiminnassaan. Monitorin edistyneellä toiminnanohjausjärjestelmällä valmistavan teollisuuden yritykset saavat uutta tehokkuutta liiketoimintaansa.

Lue lisää: https://www.monitorerp.com/fi/erp-system/

Suosittelija:

Projektirekisteri ja projektien seuranta MONITORissa antaa hyvän yleiskatsauksen työtunneista, hankinnoista ja laskutettavista tilauksista asiakkaille. Projektirekisterissä voimme myös tehdä ennusteet ja budjettivertailun ja samalla voimme myös arvioida hankkeen taloudellisesta edistymisestä. Meidän etu on se, että tämä kaikki on saatavilla saman ohjelmiston alla.

Emil Carlson

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: C&D Snickeri
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Emil Carlson

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

MONITOR ERP System
monitor g5

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia