Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisäilman CO2-pitoisuuden, lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaukset vuokrauspalveluna.

BloggausSisäilma on sisätiloissa hengitettävää ilmaa, jossa ilman perusosien lisäksi saattaa olla eri lähteistä peräisin olevia kaasumaisia ja hiukkasmaisia epäpuhtauksia.

Ilmanvaihto tuo huoneisiin puhdasta ilmaa ja poistaa sieltä kaasumaisia ja hiukkasmaisia epäpuhtauksia. Toimiva ilmanvaihto on siten hyvän sisäilman perusta. Ja miksi hyvä sisäilma on tärkeää? Ihminen viettää 90…95 % ajastaan sisätiloissa ja hengittää vuorokaudessa jopa 40 kuutiometriä ilmaa, josta valtaosa on sisäilmaa.

Raikkaan ilman ylläpito sisätiloissa on aina ollut haaste erityisesti luokkahuoneissa, luentosaleissa ja kokoustiloissa, mutta nyt pandemian myötä tehtävästä on tullut kriittisempi kuin koskaan. Tiedemiesten tekemien tutkimusten perusteella tiedetään, että COVID-19 on ilmassa leviävä virus ja se voi pysyä ilmassa useita tunteja ellei pystytä järjestämään tilojen riittävää ilmanvaihtoa.

Vuokraa mittauslaitteet sisäilman laadun seurantaan

Oletko järjestämässä tilaisuutta, johon on tulossa väkeä runsaasti? Tai haluatko vain mitata tilan tai tilojen sisäilman laadun? Molempiin tapauksiin sovelias ratkaisu on vuokrata mittauslaite-paketti, jolloin voit todeta, että tilojen ilmanvaihto toimii riittävän hyvin ja ilmanlaatu pysyy hyvällä tasolla.

Timeless Technology on tuonut maahan useiden vuosien ajan eri valmistajien ratkaisuja sisäilman olosuhteiden mittamiseen. Nyt tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden myös mittauspakettien vuokraukseen. Mittauspaketeilla pystytään mittaamaan sisäilman CO2-pitoisuutta (eli ilmanvaihtoa), lämpötilaa, kosteutta ja ilmanpainetta. Myöhemmin tulossa myös TVOC ja PM mittaukset sisältävät mittauspaketit.

Mittauspaketti toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakkaan ainoaksi tehtäväksi jää antureiden laittaminen haluttuihin paikkoihin ja tukiaseman (+mobiilireitittimen) kytkeminen päälle. Sen jälkeen asiakas pääsee saamillaan tunnuksilla seuraamaan tehtyjä mittauksia netissä.

Esimerkiksi osana Tampereen yliopiston Porin yksikön, SEINTS-tutkimusryhmän, toteuttamassa KIEMI-hankkeessa (2019-2022) käytetään Aranet4 mittausjärjestelmää kiinteistön olosuhdemittaamiseen aidoissa toimintaympäristöissä.

Lue lisää sivuillamme: https://timeless.fi/olosuhdemittaus-vuokrauspalvelu/

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Omat tagit

CO2 mittaus
lämpötilan mittaus
kosteuden mittaus

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia