Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sinisen Meteoriitin joukoissa on nyt huikeat kymmenen Microsoft MVP:tä

BloggausTällä hetkellä Valon parissa työskentelee yhteensä kymmenen Microsoftin Most Valuable Professional -statuksen omaavaa ammattilaista. Mikä saavutus!

Microsoft MVP -status on Microsoftin jakama status yksilöille, jotka ovat aktiivisia johtajia, puhujia, kehittäjiä ja osallistujia SharePoint- sekä Office 365 yhteisössä eri kategorioissa, kuten Office Development tai Office Apps & Services.

Kymmenes MVP nimettiin maaliskuussa 2020

Maaliskuun 2020 alussa Valon Tech Lead ja Valo Intranetin mobiiliappin arkkitehtina työskentelevä, jo vuodesta 2011 tiimissä ollut Tomi Tavela palkittiin Microsoft MVP -statuksella ”Office Development” -kategoriassa ja hänet tunnetaan erityisesti rakentamansa SP Editor -selainlaajennuksen puolesta.

”Olen aina kokenut olevani etuoikeutettu saadessani työskennellä erittäin lahjakkaiden ammattilaisten kanssa, joilta olen oppinut niin paljon. Upea SharePoint -yhteisö on puskenut minua eteenpäin ja inspiroinut antamaan jotakin takaisin. On mahtavaa saada MVP -tunnustus tästä panostuksesta – tuntuu, että aikaansaannokseni on ollut tervetullut ja vaivannäköni huomioitu.”

Tomi Tavela, Tech Lead, Valo

Vapaa-ajalla syntynyt, jo yli 10 000 aktiivista käyttäjää kerännyt SP Editor -selainlaajennus on avoimen lähdekoodin selainlaajennus, jonka Tomi on rakentanut auttaakseen SharePointin parissa työskenteleviä kollegoitaan. Hän oli myös finalistina ”Best Community Contributor” -kategoriassa ESPC 2019 -tapahtumassa.

 

Toinen Sinisen Meteoriitin pitkäaikaisista työntekijöistä, vuodesta 2016 Valo-kehityksen eri rooleissa työskennellyt Antti Koskela saavutti MVP-statuksen samassa kategoriassa marraskuussa 2019.

”Rehellisesti, olin aivan ällikällä lyöty. Toki tämä tunnustus Microsoftilta tuntuu mahtavalta. Tapa, jolla he kannustavat osallistumista yhteisön toimintaan on aivan toisesta ulottuvuudesta!”

Antti Koskela, Software Architect, Valo

Antti on aktiivinen bloggaaja, puhuja sekä sosiaalisen median käyttäjä. Hänen bloginsa ”#SharePointProblems” ylitti puolen miljoonan käyttäjän rajan vuonna 2019.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia