logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sininen Meteoriitti avaa toimipisteen Pohjois-Amerikkaan

BloggausAsiakaskokemukseen ja työpäiväkokemukseen keskittynyt digitaalisen liiketoiminnan yritys Sininen Meteoriitti panostaa kansainvälistymiseen. Viimeisen vuoden aikana Meteoriitti on kerännyt yli neljäkymmentä jälleenmyyjää, jotka toimivat kahdessakymmenessäneljässä eri maassa. Valo Intranet –ratkaisun myynti saakin nyt lisää vauhtia, kun ensimmäinen myyntikonttori avautuu vielä tämän talven aikana Amerikan mantereelle.

Helsinki, Jyväskylä, Oslo ja seuraavaksi USA ja Kanada


Kotimaassa kahdella paikkakunnalla ja Norjassa Oslossa toimiva Sininen Meteoriitti on tottunut jo etätyön malleihin, sillä kenenkään ei ole pakko istua toimistolla.

”Meille riittää että hommat tulee tehtyä, joten yksittäisen työntekijän istumapaikalla ei ole juurikaan merkitystä. Meillä kaikilla on välillä niitä hetkiä kun työn tekeminen vaikkapa kotoa käsin helpottaa arjen pyörittämistä”, toteaa Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

Samalla tavalla toimiminen tämän hetkisten kumppanien kanssa Kaliforniasta Uuteen Seelantiin vaatii joustamista työajoissa. ”Kun aloittaa aamun jo ennen kukonlaulua etäpalaverilla Wellingtoniin ja päättää päivän illalla keskusteluilla San Diegoon ehtii hyvin välissä hoitamaan kaikki arkiset askareet”, jatkaa Valo Intranetin kansainvälistymisestä vastaava johtaja Jari Pullinen.

Lisää vauhtia kasvuun

Suomalaista Valo Intranetiä käyttää jo 150 asiakasyritystä ympäri maailman. Tavoitteena kansainvälistymisessä on vauhdittaa uusien asiakkuuksien ja kumppanuuksien syntymistä. Valo Intranetin kumppanit jälleenmyyvät tuotetta omissa maissaan ja tarjoavat palveluitaan sen ympärillä. Ensimmäiselle vuodelle tavoitteena on saada kaksikymmentä uutta kumppania uudelta mantereelta, joten uskomme että vuoden 2017 lopussa kokonaiskumppanimäärä ympäri maailmaa alkaa olemaan lähempänä sataa.

Koodia Suomesta sekä Ohjelmistoyrittäjät tekevät kotimaista ohjelmistokehitystä sekä sen tasoa tunnetuksi kotimaassa, mutta meidän alalla toimivien yritysten on edelleen avattava ovet kansainvälisillä markkinoilla. Vuoden Microsoft kumppaniksi valittu Sininen Meteoriitti onkin hyvä esimerkki siitä miten kotimainen laadukas koodi menee kaupaksi ihan mihin tahansa maahan. ”Toki se vaatii valtavasti investointeja ja läsnäoloa kohdemarkkinoilla. Ei yhtäkään maata ole valloitettu vielä etänä, jatkaa Pullinen.”
Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy

Lisätietoja

Sininen Meteoriitti Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Sininen Meteoriitti Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Siirry Sininen Meteoriitti Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Parempaa journalismia mallintamisen kriteerein
7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia