Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Silta pystyy tuomaan lisäarvoa asiakkailleen Mepcon avulla

ReferenssiSilta Oy tuottaa palkanlaskentapalvelua useammalla eri palkkajärjestelmällä asiakkailleen. Niistä Mepco palkanlaskenta ja HR-järjestelmä on yksi eniten käytetyistä järjestelmistä. Noin 30 % Sillan asiakkaista on Mepco-asiakkaita, eli palkanlaskenta hoidetaan Mepco-järjestelmällä. Tyypillisesti Sillan Mepco-asiakkaalla on palkkojen lisäksi käytössään myös HR-lomakkeet, ja osalla niiden lisäksi myös Kirjaamo-tuntikirjaus ja muita lisäpalveluita. 

Sillan asiakkaat hyötyvät yhtenäisestä HR- ja palkkajärjestelmästä 

“Asiakkaan etuna on se, että Mepcossa on sekä palkat että HR samassa järjestelmässä. Asiakkaalla on myös pääsy palkkajärjestelmän dataan. Mepco eroaa muista käyttämistämme palkkajärjestelmistä tältä osin“, kertoo Karolina Vilonen, Head of Systems Management, Silta Oy:stä. 

Sillan asiakkaat arvostavat sitä, että he saavat käyttöönsä palkanlaskennan lisäksi myös Mepco HR-järjestelmän. Heille on tärkeää, ettei erillistä järjestelmää tarvita ja työntekijät voivat itse ilmoittaa poissaoloja ja lomia järjestelmän kautta lomakkeiden avulla. Lisäksi raportteihin on oltu tyytyväisiä. 

“Asiakkaan työntekijät ja esimiehet voivat itse ilmoittaa tietoja Mepcon kautta eikä erillistä integraatiota HR- ja palkkajärjestelmän välillä tarvita. Sitä kautta saadaan tehokkuutta ja kustannussäästöjä, minkä näkisin yhtenä isona etuna asiakkaillemme,” Vilonen jatkaa. 

HR-prosessit ovat olennaisena osana palkanlaskentaa 

Tulevaisuudessa HR-prosessit tulevat olemaan entistä isommassa roolissa palkanlaskennassa. 

“Jo nyt HR-prosessit ovat jo osana palkanlaskentaa. Palkanlaskennassa tarvitaan jo todella paljon HR-dataa. Tämä tarve ei tule ainakaan tulevaisuudessa vähentymään. Se, että HR- ja palkkadata ovat yhdessä ja samassa paikassa tarkoittaa sitä, että prosessit ovat sujuvampia”, Vilonen arvioi.  

Asiakkaat ovat pääsääntöisesti valveutuneita ja osaavat vaatia myös lisäpalveluita pelkän palkanlaskennan lisäksi. Keskusteluissa käy hyvin pian ilmi, mikäli asiakas tarvitsisi myös HR-järjestelmän käyttöönsä. 

“Pystymme tuomaan lisäarvoa asiakkaalle tarjoamalla HR-järjestelmää palkanlaskennan lisäksi. Koska Mepcossa on HR ja palkat yhdessä, asiakkaallemme se tarkoittaa kustannussäästöjä. Se on merkittävä etu, jonka voimme tarjota”, Vilonen kertoo.  

Tehokkuus ja jatkuva kehitys ovat Mepcon valtteja

Silta Oy laskee yli 100 000 suomalaisen palkan kuukaudessa, joten palkanlaskentajärjestelmän tehokkuudella on suuri merkitys liiketoiminnalle.  

“Mepco on yksi tehokkaimmista palkkajärjestelmistä", Vilonen kertoo. 

Vilosen mukaan yhteistyö on Accountor HR Solutionsin kanssa on ollut avointa ja toimivaa. 

“Accountor HR Solutions on yksi tärkeimpiä kumppaneitamme. Palautteitamme kuunnellaan ja asioita kehitetään oikeaan suuntaan”, Vilonen sanoo. 

Hyvänä esimerkkinä oikeanlaisesta kehityksestä Vilonen mainitsee Vero APIn. 

“Tämän tyyppiset uudistukset ovat juuri sellaisia, jotka helpottavat myös asiakkaitamme. Esimerkiksi nyt asiakkaan ei enää tarvitse toimittaa verokortteja Siltaan. Tämä helpottaa tekemistä”, hän kertoo. 

Suosittelija:

“Pystymme tuomaan lisäarvoa asiakkaalle tarjoamalla HR-järjestelmää palkanlaskennan lisäksi. Koska Mepcossa on HR ja palkat yhdessä, asiakkaallemme se tarkoittaa kustannussäästöjä. Se on merkittävä etu, jonka voimme tarjota”

Karolina Vilonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor HR Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Silta Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Matti Kettunen, matti.kettunen@accountorhr.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Accountor HR Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Mepco HRM
Mepco HR
Mepco Palkat
palkanlaskentajärjestelmä
HR-järjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Accountor HR Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor HR Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Accountor HR Solutions - Muita referenssejä

Accountor HR Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia