Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Siili Solutions Oyj valitsi ContractZenin sopimustenhallintaan

ReferenssiOhjelmistoyhtiö Siili Solutions Oyj on kasvanut vuodesta 2010 keskimäärin huimaa 40% vuosivauhtia. Liiketoiminnan kasvussa luonnollisesti myös sopimusten määrä on lisääntynyt samassa tahdissa. Rivakkaa kasvua tukemaan Siili etsi sopivaa ratkaisua ja vertaili monia markkinoilla saatavilla olevia ohjelmistoja. Työjuhdaksi Siili valitsi ContractZenin pilvipohjaisen palvelun.

Siilin kasvu on nopeaa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Siilillä keskeiset sopimustenhallinnan kehittämistavoitteet liittyivät liiketoiminnan nopeaan tiedon tarpeeseen sekä sähköiseen allekirjoitusprosessiin. Siili Solutions Oyj tuottaa IT-asiantuntijapalveluita Suomen ja maailman johtaville yrityksille. Se asettaa riman korkealle. Kun myynnillä, asiakaspalvelulla ja muulla avainhenkilöstöllä on välitön pääsy oikeaan sopimustietoon ja sähköisen allekirjoituksen käyttämiseen, ovat hyödyt suuria.

“Kasvustrategiamme edellyttää vahvaa asiakaskeskeisyyttä. Kun asiakaspalveluun osallistuvilla siililäisillä on asiakkaan palvelemiseen tarvittava tieto helposti saatavilla, pysyy asiakaspalvelun laatu korkeana.” kertoo tietohallintojohtaja Seppo Takanen Siili Solutions Oyj:stä.

“Keskeiset ongelmat aiempien ratkaisujen kanssa olivat muun muassa se, että sopimusten löytäminen oli jatkuvasti haastavaa. Sopimusten luokitteluun tehokkaasti päivittäistä liiketoimintaa tukevalla tavalla ei ollut mahdollisuutta. Lisäksi allekirjoitusten seurannassa törmättiin haasteisiin: valitettavan usein sopimus jäi jonkun pöydän kulmalle odottamaan allekirjoitusta. Lisäksi sopimusten voimassaolon seuranta oli työlästä. Eräs keskeinen syy ContractZenin valintaan oli helppo sähköinen sopimusten allekirjoitus.” jatkaa Takanen.

”On upeaa päästä mukaan tukemaan Siilin kansainvälistä kasvua. Siilin menestys perustuu ketteriin ja avoimiin liiketoimintamalleihin sekä työntekijöiden ja asiakkaiden ensisijaiseen huomiointiin. ContractZenin helppo käyttöotto ja palvelun hyvä käytettävyys varmistavat, että palvelu saadaan nopeasti osaksi Siilin päivittäistä liiketoimintaa”, kertoo ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola.

Siili on viime vuosina kasvanut myös yrityskaupoilla. Nämä tilanteet vaativat panostuksia suurelta joukolta ihmisiä ja niissä liikutellaan suurta määrää asiakirjoja ja sopimuksia. ContractZen auttaa jatkossa myös näissä tilanteissa tuomalla Due Diligence -tilanteisiin lisätyökaluja kuten virtuaalisen datahuoneen (VDR).

Lisätietoja:

Markus Mikola, toimitusjohtaja
ContractZen Oy
+358 (0)40 533 4519
markus@contractzen.com

Pinterest
Referenssin infoboxi
ContractZen Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Siili Solutions Oyj
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Seppo Takanen

Lisätietoja

Yritysprofiili ContractZen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Tietohallinto

Siirry yrityksen profiiliin ContractZen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ContractZen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

ContractZen - Muita referenssejä

ContractZen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia