Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sigge Arkkitehdit saa varmuutta toimintaan palvelinuudistuksella

ReferenssiSigge Arkkitehdit on jo muutaman vuoden ajan tehnyt yhteistyötä Enterin kanssa. Enter toteutti Siggelle palvelinympäristön uudistusprojektin, jonka ansiosta yrityksen IT-järjestelmät ovat aiempaa luotettavampia ja tehokkaampia. Lisäksi muiden kehitysprojektien avulla on tehostettu tietoturvaa ja järjestelmien toimivuutta. Yhteistyötä jatketaan tiiviisti, sillä Enter tarjoaa Siggelle IT-infran jatkuvan ylläpidon, ENTER Sensori™ -valvontapalvelut, Help Desk -palvelut sekä auttaa kehittämään tietojärjestelmiä myös tulevaisuuden tarpeisiin.

 

Sigge Arkkitehdit on iso arkkitehtitoimisto, jolla on toimipisteet sekä Turussa että Helsingissä. Noin 80 työntekijän toimistossa IT-järjestelmiltä vaaditaan paljon, sillä arkkitehdit käsittelevät työssään suuria 3D-malleja ja virtuaalimalleja, jotka edellyttävät tietokoneilta suorituskykyä ja toimintavarmuutta.

– Toimiston arjessa tärkeää on työvälineiden toimivuus ja tietoturva. Yrityksessämme oli tarvetta uudistaa palvelinjärjestelmä sekä kehittää tietoturvaratkaisuja. Töiden sujuvuuden vuoksi on tärkeää, että palvelimille pääsy on työntekijöillemme vaivatonta ja selkeää, ja toisaalta tietojen käsittely tapahtuu turvallisesti. Enter suunnitteli ja toteutti meille korkean käytettävyyden palvelinjärjestelmän, jossa palvelimet on kahdennettu käyttökatkosten välttämiseksi, kertoo Sigge Arkkitehtien kehityspäällikkö Aino Koivunen.

Tietoturva ajan tasalla

Siggelle rakennettiin uusi palomuuri- ja etäkäyttöratkaisu. Lisäksi Microsoft 365 -ympäristöä muokattiin entistä turvallisemmaksi. Esimerkiksi tietoturvaan saatiin tehostettua varmuutta kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla. IT-ympäristön kokonaisnäkyvyyttä nostettiin uudelle tasolle ENTER Sensori™ -valvontaratkaisulla.

– IT-infra saatiin uudistusten ansiosta ammattimaisemmaksi. Työntekijöiden kannalta projektit etenivät sujuvasti, eikä käyttökatkoja tullut. Arkkitehtien käytössä olevat työasemat saatiin päivitettyä nykyajan vaatimusten tasolle. Suunnittelutyössä käytettävät sovellukset vaativat työkoneilta enemmän muistia, tehokkaan näytönohjaimen sekä suorituskykyisen prosessorin, Koivunen kuvailee.

Ammattitaitoinen kehityskumppani

Sigge on valinnut toimintansa tueksi Enterin monipuoliset jatkuvat palvelut. Yhteyttä pidetään aktiivisesti puolin ja toisin. Siggeltä arvostetaan ennen kaikkea Enterin nopeaa reagointikykyä sekä korkeaa osaamistasoa.

– Help Desk on toiminut todella hyvin. Meille on tärkeää, että saamme palvelua tarvittaessa nopeasti ja henkilökohtaisesti. Enterillä meidän asioistamme ovat vastuussa tutut nimetyt henkilöt, jotka tuntevat järjestelmämme ja tarpeemme. On mukavaa, kun yhteistyökumppanimme IT-asioissa osaa kommunikoida asiallisesti ja kohdata suunnittelijoitamme empaattisesti ja ystävällisesti myös kasvokkain, Koivunen korostaa.

Enterin kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa oli yksi Siggen valintaperusteista, kun yhteistyökumppania etsittiin. Toiveena oli löytää IT-asiantuntija, joka kykenee sparrailemaan tietojärjestelmiin liittyvissä asioissa.

– Enter löytyi kumppaniksemme suositusten kautta. Arvostamme heidän kykyään tarkastella asioita myös tulevaisuuden ja kestävän kehityksen kannalta. IT-asioissakin voidaan pohtia, mitkä laitteet kannattaa uusia ja mitkä korjata. Myös sähkön säästöä on ollut hyvä pohtia, kun kehitetään IT-järjestelmiä. Laitehankinnoissa ja laitteiden ylläpidossa kuuntelemme mielellämme asiantuntijoiden näkemyksiä. Enterillä on järki ja sydän mukana kaikessa toiminnassa, Koivunen kiittelee.

Suosittelija:

On mukavaa, kun yhteistyökumppanimme IT-asioissa osaa kommunikoida asiallisesti ja kohdata suunnittelijoitamme empaattisesti ja ystävällisesti myös kasvokkain.

Aino Koivunen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Enter SystemSolutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sigge Arkkitehdit Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
jarkko.lehti@enter.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Tietoturva
Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

ENTER Sensori

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia