Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Seure luottaa Innofactorin vahvaan Microsoft-osaamiseen

Referenssi

Asiakastarina Seure

Henkilöstöpalveluyhtiö Seure tarjoaa henkilöstöpalveluita pääkaupunkiseudun kunnille ja kuntayhtymille. Innofactorin avulla Seure otti käyttöönsä Microsoft Dynamics 365:n CRM-järjestelmän asiakkuudenhallinnan helpottamiseksi.

Räätälöity järjestelmä rakennettiin Seuren tarpeiden pohjalta niin, että sitä voidaan tulevaisuudessa laajentaa muilla Microsoftin palveluilla.

Käytännössä Seure tarjoaa henkilöstöpalveluita, kuten henkilöstövuokrausta esimerkiksi sairaaloille, päiväkodeille ja kouluille. Suurimpia Seuren asiakkaita ovat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS.

"Tarvitsimme CRM-järjestelmän ja halusimme kumppanin, joka toteuttaisi meille tarvittavat räätälöinnit eli muokkaisi Microsoft Dynamics 365 -järjestelmän tarpeitamme vastaavaksi", muistelee Customer Experience Manager Ella Kyllönen.

Innofactorin osaaminen vakuutti

Sopivan kumppanin löytämiseksi Seure järjesti kilpailutuksen, jossa Innofactor erottautui edukseen muun muassa referenssien, osaamisensa ja hyvän projektisuunnitelmansa ansiosta.

"Kilpailutuksessa kokonaisuus ratkaisi. Haimme kumppania, jolla olisi todella vahva Microsoft Dynamics 365- ja Power Platform -osaaminen. Samalla kumppanin olisi kuitenkin oltava tarpeeksi ketterä, jotta kehittäminen yhdessä meidän kanssamme onnistuisi", kertoo System Architect Emilia Carulla.

Tällä hetkellä Seurella on käytössään hieman laajennettu Microsoft Dynamics 365:n CRM-järjestelmä. Lisäosina toimivat Microsoftin portaali ja syksyllä testiin pääsevä chat-ratkaisu.

"Innofactorilla on ollut todella hyvää osaamista. Heillä on kokeneita tekijöitä, joilla on monen vuoden kokemus tästä alustasta ja tuotteesta. Lisäksi iso hyöty on tietysti se, että heillä on osaamista myös monista muistakin Microsoftin tuotteista", Carulla kiittelee.

Yhteiseen projektiin on sitouduttu aidosti

Kokonaisuutena Seure on ollut hyvin tyytyväinen Innofactorin kanssa tehtävään yhteistyöhön. Erityistä kiitosta Innofactorin asiantuntijat saavat sitoutuneisuudestaan.

"Voisin todellakin suositella Innofactoria. Siellä on tosi mukavia ja asiansa osaavia tyyppejä, jotka ovat sitoutuneet yhteiseen tekemiseen", Carulla kuvailee.

"Olemme yhdessä opetelleet uusia toimintatapoja niin etätyön kuin ketterän mallin mukaisen tekemisen kanssa. Sitä kautta olemme hitsautuneet yhtenäiseksi porukaksi. Minulla on sellainen tunne, että sekä meidän että Innofactorin porukka on sitoutunut tähän projektiin. Se tuntuu tosi kivalta", Kyllönen iloitsee.

Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Suosittelija:

"Voisin todellakin suositella Innofactoria. Siellä on tosi mukavia ja asiansa osaavia tyyppejä, jotka ovat sitoutuneet yhteiseen tekemiseen"

Emilia Carulla, System Architect, Henkilöstöpalveluyhtiö Seure

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Henkilöstöpalveluyhtiö Seure
Ajankohta: - 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365 CRM
Asiakkuudenhallinta
Microsoft Power Platform

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia