Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sete löysi HS-Worksista vaadittua luotettavuutta ja tinkimättömyyttä

Referenssi

Sete Oy toimii korkealuokkaisten saksalaisten Noblessa-keittiöiden maahantuojana. Sete Oy luotettava ja tinkimätön keittiövalmistaja, joka edellyttää samaa tinkimättömyyttä myös IT-kumppaniltaan.

Noblessa tunnetaan erinomaisesta hintalaatu-suhteesta ja yksilöllisistä keittiöratkaisuistaan. Sete työllistää 17 keittiöammattilaista Helsingin, Espoon ja Vantaan myymälöissä.

 

Toimivat tietotekniikkaratkaisut ovat keskiössä Seten liiketoimintamallissa, koska hallittavaa tietoa on valtavasti. Toimijoita on lukuisia kuten suunnittelu, tuotanto, asennus, logistiikka ja niin edelleen. Ilman toimivaa ja luotettavaa tietotekniikkaa, syntyisi huomattavasti ongelmia.

 

Noblessa-keittiöt valmistetaan Saksassa ja päätyvät lopulta asiakkaille ympäri maailmaa. Yksilöllisten unelmakeittiöiden matka suunnittelupöydältä asiakkaan tiloihin on pitkä. Koko prosessi tehdään tietotekniikan avulla. Jos tietotekniikka alkaa reistailemaan, asiakkaiden yksilölliset unelmakeittiöt saattavat jäädä haaveeksi. Se on kuin työkalupakki, jonka on toimittava kuin sveitsiläinen kello.

 

Korkea hintalaatu-suhde

 

Setessä vaaditaan IT-asioissa samaa tinkimättömyyttä kuin keittiöasioissa. Kun talousjohtaja Pentti Ylä-Liedenpohja ryhtyi etsimään uutta tietotekniikkakumppania, oli tärkein valintakriteeri toimiva ja helppo yhteistyö. Hintalaatu-suhteen piti olla samaa tasoa kuin Setelläkin.

- "Meillä IT:ltä vaaditaan paljon. Setessä on käytössä monia ohjelmia. Kaiken tietenkin pitää olla pilvipalvelussa ja kaikkien käytössä kuitenkin käyttöoikeuksilla rajoitettuna", sanoo Ylä-Liedenpohja.

 

Talossa tieto kulkee verkoitse Saksaan tehtaille, asentajille ja asiakkaille.

 

- "Meille on todella tärkeää, että verkko toimii ja on vahva. Siellä liikkuvat tiedostot ovat suuria ja niissä on paljon yksityiskohtia. Niiden siirtyminen vie aikaa. Jos verkkoon tulee pienikin katkos, koko järjestelmä voi mennä sekaisiin. Se olisi kohtalokasta", sanoo Ylä-Liedenpohja.

Kokonaisvaltainen kumppani

 

Kun IT-asioita alettiin uudelleen organisoimaan, talousjohtaja Ylä-Liedenpohja päätyi oitis ratkaisuun, ettei oma IT-henkilö talossa ole paras ratkaisu. Vastuu yhdellä ihmisellä ei ollut järkevä ratkaisu, koska kaikki asiat yhden henkilön varassa ovat haavoittuvia inhimillisistä syistä. Hän halusi, että IT-laitteisto tulee samalta toimijalta. Hän etsi kokonaisvaltaista tietotekniikkakumppania.

Kilpailutuksen jälkeen vaihtoehtoja oli enää yksi ja valinta oli selvä. Näin Sete päätyi HS-Worksin asiakkaaksi.

- "Meille on tärkeää, että on oma yhteyshenkilö. Jos hän ei ole saatavilla, niin joku muu auttaa. Apu IT-pulmiin tulee nopeasti ja kaikkiin on löytynyt ratkaisu."

 

- "Halusimme, että IT-yhteistyökumppani on kyllin suuri, muttei kuitenkaan liian suuri. Saamme heiltä yksilöllistä palvelua juuri meidän tarpeisiimme räätälöidysti. Koen, että tarpeitamme aidosti kuunnellaan ja etsitään järkevä ratkaisu."

 

Mikä parasta

 

Talousjohtaja ei olisi talousjohtaja, jos hän ei laskisi asioita rahassa.

- "HS-Works on meille erittäin kustannustehokas ratkaisu. Jos meillä olisi oma IT-osaaja, hänen palkkansa sivukuluineen maksaisi paljon."

- "Kun ulkoistimme kaikki IT-asiat HS-Workisille, säästämme merkittäviä summia. Yli puolet."

 

Ylä-Liedenpohja summaa, että toki säästö on tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on, ettei bisnes takkua toimimattoman tietotekniikan takia. Silloin se vasta kalliiksi tulisikin.

Suosittelija:

Kun talousjohtaja Pentti Ylä-Liedenpohja ryhtyi etsimään uutta tietotekniikkakumppania, oli tärkein valintakriteeri toimiva ja helppo yhteistyö. Hintalaatu-suhteen piti olla samaa tasoa kuin Setelläkin.

Pentti Ylä-Liedenpohja, Talousjohtaja, Sete Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
HS-Works Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sete

Lisätietoja

Yritysprofiili HS-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin HS-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HS-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

HS-Works - Muita referenssejä

HS-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia