Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Service Manager auttaa automaatiolla

ReferenssiOnrego aloitti viime vuonna Elenian kumppanina kehittämään Service Manager -ympäristöä. Aiemman version päivittäminen ja itsepalveluportaalin käyttöönotto ovat tehostaneet IT-prosesseja. Service Managerin etu on rutiinikuormien vähentäminen ja resurssien vapauttaminen aikaa vievästä manuaalityöstä.

– Yksi IT-palveluhallinnan haasteista on se, miten asiakkaiden tuki- ja palvelupyyntöjä voidaan hoitaa nopeammin ja tehokkaammin. Onregon jalostama palveluportaali ja sitä kautta palvelunhallinnan automatisointi on ollut Elenialle iso apu, kertoo Elenian IT-palvelupäällikkö Petri Saarenmaa.

– Saimme onneksemme Onregolta todella osaavan senioritason ammattilaisen, joka toi kokemuksensa kautta mukaan toteutukseen näkökulmia, mitä emme asiakkaana olisi edes osanneet ottaa huomioon.

Järjestelmä ohjaa prosesseja – minimoi rutiinit

Palveluhallinnan automatisaation tarkoituksena on se, että järjestelmä ohjaa prosesseja. Hyvin konfiguroitu Service Manager minimoi rutiinimanuaalityön, vähentää virheiden mahdollisuuksia ja osallistaa liiketoimintaa – samaa työtä ei tarvitse tehdä kahteen kertaan.

– Saamme huomattavaa ajansäästöä sillä, että tikettien manuaalinen liikuttelu ja prosessointi on jäänyt pois, jatkaa Saarenmaa. – Päivittäisessä tekemisessä esimerkiksi uuden käyttäjän lisääminen organisaatioon vaati monen henkilön manuaalista työtä. Nyt sitä ei tarvita. Varsinkin kausityöntekijävaihe on helpottunut ja sujuvoitunut käyttäjähallinnassa – aikaisemmin käytetty tunti on tippunut viiteen minuuttiin ja asiantuntijat voivat keskittyä muuhun tekemiseen.

Onregon näkemyksen mukaan liian harvalla organisaatiolla on vastaava järjestelmä käytössä. Markkinoilla on useita vaihtoehtoja, mutta monen vaihtoehdon hinta saattaa käyttäessä nousta korkeaksi erilaisten lisensointimallien myötä. Onregolla on tarjota paitsi valmiita ratkaisuja, myös täysin räätälöity järjestelmä.

– Kaipasimme vahvaa osaamista mukaan omaan tekemiseemme. Kokemuksen kautta saatu tietotaito on kumppanissa tärkeää. Lämmin suositus, Onrego on osaavien ammattilaisten talo, Saarenmaa toteaa.

Haastattelussa Elenian IT-palvelupäällikkö, Petri Saarenmaa

Elenia-konsernin muodostavat sähkönjakelupalveluja tarjoava Elenia Oy ja sen sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt Elenia Lämpö Oy, Elenia Palvelut Oy ja Elenia Finance Oyj. Elenian keskeinen toimintatapa on tuottaa palvelut tiiviissä yhteistyössä kumppaniyhtiöitten kanssa. Elenian toiminta-alue on keskellä Suomea Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla yli sadan kunnan alueella.

Suosittelija:

Saimme onneksemme Onregolta todella osaavan senioritason ammattilaisen, joka toi kokemuksensa kautta mukaan toteutukseen näkökulmia, mitä emme asiakkaana olisi edes osanneet ottaa huomioon. Kaipasimme vahvaa osaamista mukaan omaan tekemiseemme. Kokemuksen kautta saatu tietotaito on kumppanissa tärkeää. Lämmin suositus, Onrego on osaavien ammattilaisten talo. Petri Saarenmaa, IT-palvelupäällikkö, Elenia Oy

Petri Saarenmaa

Pinterest
Referenssin infoboxi
Onrego Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Elenia
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Onrego kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-omaisuuden hallinta

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

SCCM
Automaatio
it-palveluhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Onrego kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Onrego - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Onrego - Muita referenssejä

Onrego - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia