Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Servica Oy

ReferenssiServica tehosti varastokeräilyään 25 prosenttia

Prosessien optimointi yhdessä BPS:n kanssa toteutetun Screen Personas käyttöliittymäuudistuksen kanssa tehosti Servican varastokeräilyä 25%Marko Tuomela, logistiikkapäällikkö, Servica

Servica on Kuopion kaupungin ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän perustama yhteisiä tukipalveluja tuottava liikelaitoskuntayhtymä. Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri ja Servica ovat olleet aktiivisia SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttäjiä jo pitkään. BPS vastaa SAP-järjestelmän ylläpidosta ja pienkehityksestä.

Servican palveluihin kuuluvat ruokapalvelut, laitos- ja välinehuolto, kiinteistötekniikka ja kiinteistöjen ylläpito sekä logistiikan palvelut. Servicassa työskentelee yhteensä noin 1200 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihdon arvioidaan olevan noin 77 miljoonaa euroa. Kun Servican keskusvaraston toiminnalliset kehitystarpeet tulivat ajankohtaisiksi, oli BPS luonnollinen valinta SAP kehitystyön toteuttajaksi pitkän asiakassuhteen tuoman luottamuksen ja asiantuntemuksen takia.

Vuonna 2015 Servica uudisti varaston keräilytoimintaansa versionvaihtoprojektin jälkeen toteuttamalla yhdessä BPS:n kanssa ottamalla käyttöön ”Lean warehouse”- prosessin ja SAPin Screen Personas teknologialla tehdyn yksinkertaistetun loppukäyttäjänäkymän, joka toimii Servican uusilla moderneilla tablet-keräilypäätteillä. Servicalla oli kolme selkeää tavoitetta uudistukselle: keräilyn tehostaminen, toimitusketjun hallinnan laajentaminen sekä raportoinnin ja kuljetuksen kehittäminen. Tärkeänä osana projektia oli nykyisten prosessien tarkka kartoitus ja optimoiminen poistamalla tarpeettomat työvaiheet Lean -menetelmää noudattaen.

Screen Personasin ja koko ”Lean warehouse management”-prosessin käyttöönoton hyödyt ovat olleet kiistattomat ja näkyvät selkeästi Servican varaston arjessa. Tulokset ovat havaittavissa joka tasolla, sillä keräilyyn kuluva aika on tehostunut lähes 25 prosentilla. Toimitusvarmuus on parantunut huomattavasti ja käyttäjien perehdyttäminen on vaivattomampaa. Lisäksi Servican varastosta tuli uudistuksen myötä paperiton.

BPS:n kanssa toteutettu projekti sujui vaivattomasti ja ripeällä aikataululla. Pitkäaikaisena SAP-kumppanina BPS tunsi asiakkaan prosessit hyvin jo entuudestaan, jolloin yhteistyö sujui jouhevasti. Servica luotti myös BPS:n asiantuntevuuteen ja tapaan toimia sovituista aikatauluista kiinni pitäen. Seuraavaksi Servica on BPS:n kanssa kehittämässä täyttöpalvelutoiminnan tilaus- ja toimitusprosessia.


Suosittelija:

"Prosessien optimointi yhdessä BPS:n kanssa toteutetun Screen Personas käyttöliittymäuudistuksen kanssa tehosti Servican varastokeräilyä 25%” Marko Tuomela, logistiikkapäällikkö, Servica

Marko Tuomela, logistiikkapäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Islet Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Servica Oy
Ajankohta: 2015
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juliana Lindqvist

Lisätietoja

Yritysprofiili Islet Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Screen Personas
Lean WM
Prosessioptimointi

Siirry yrityksen profiiliin Islet Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Islet Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Islet Group - Muita referenssejä

Islet Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia