Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Servica

Referenssi

”BPS:n kanssa toteuttamamme mobiilikäyttöliittymä ja järjestelmäkehitys sähköistivät täyttöpalvelun tilaus-toimitusprosessimme ja mahdollistivat reaaliaikaisen tiedon sekä yksinkertaistivat järjestelmäarkkitehtuuriamme”. Pasi Savolainen, tietohallintopäällikkö, Servica

Servica on Kuopion kaupungin ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän omistama, yhteisiä tukipalveluja tuottava liikelaitoskuntayhtymä. Servica tarjoaa asiakkailleen laitos- ja välinehuollon palveluita, ruokapalveluita ja kiinteistö- ja logistiikkapalveluita. Yhteensä Servicassa työskentelee 1200 henkilöä. Servican täyttöpalvelu vastaa Kuopion yliopistollisen sairaalan osastojen- ja leikkaussalien varastojen tuotetilauksista sekä täyttämisestä noin 570 varastopisteessä.

Vuonna 2017 Servica otti käyttöön BPS:n kanssa kehitetyn, mobiililaitteilla toimivan uuden käyttöliittymän tilausten tekoon. UI5 -teknologialla toteutetussa uudistuksessa laiteriippumaton mobiilikäyttöliittymä korvasi tilausten tekoon käytetyt elinkaarensa lopussa olleen tilausjärjestelmän ja viivakoodinlukijalaitteet. Uudessa sovelluksessa tilaajat valitsevat tabletin tai matkapuhelimen ruudulta varastoon tilattavat tuotteet eikä tuotteiden viivakoodeja tarvitse enää manuaalisesti lukea.

Käyttöliittymäuudistus yksinkertaisti toimintaa ja nopeutti tilausten tekoa. Se myös lisäsi merkittävästi tiedon varmuutta järjestelmässä, sillä uudistuksen myötä tilausprosessissa yhdistettiin kaksi erillistä järjestelmää. Nyt kaikki tarvittava tieto käsitellään toiminnanohjausjärjestelmässä, johon tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti.

BPS:n kanssa toteutetun uudistuksen myötä Servica on vähentänyt tilausten tekoon kuluvaa aikaa sekä yksinkertaistanut kokonaisjärjestelmäarkkitehtuuriaan. Tiedot tuotteiden saatavuudesta ja mahdolliset huomautukset jälkitoimituksista päivittyvät reaaliaikaisesti tilaajalle tilauksentekovaiheessa. Tilausvahvistukset toimitetaan reaaliajassa sähköisinä sairaalan osastoille. Ajantasaisen tiedon myötä tilausten tekijät voivat suunnitella paremmin toimituksen ajoituksen ja varmistua, että sairaaloissa kriittisesti tarvittavat välineet ja tarvikkeet ovat aina saatavilla. Myös entinen, kahden eri järjestelmän aiheuttama hallinnollinen työ on vähentynyt merkittävästi.

Käyttäjien kokemukset uudesta tilauskäyttöliittymästä ovat olleet positiivisia. Mobiililaitetta on helppo kantaa mukana liikkuvassa työssä ja tilausten teko on yksinkertaista. Käyttöliittymä skaalautuu käytettäväksi myös muille päätelaitteille: matkapuhelimiin sekä tietokoneisiin. Aikaisempiin viivakoodinlukijoihin verrattuna, mobiililaitteet ovat myös monikäyttöisempiä, kustannuksiltaan edullisempia sekä helpompia korjata tai vaihtaa tarvittaessa. Näin voidaan varmistua siitä, että tilaukset saadaan tehtyä aina ajallaan.

Servica näkee BPS:n vahvuuksiksi toimitusvarmuuden ja sovituista päämääristä kiinni pitämisen. Projektin aikana Servica pystyi luottamaan siihen, että sovitut tavoitteet toteutuvat aikataulussa. Uuden mobiilitilauskäyttöliittymän avulla Servica pystyy tehostamaan tilausprosessiaan laajalti ja tarjoamaan asiakkaillensa yhä parempaa palvelua.

Suosittelija:

BPS:n kanssa toteuttamamme mobiilikäyttöliittymä ja järjestelmäkehitys sähköistivät täyttöpalvelun tilaus-toimitusprosessimme ja mahdollistivat reaaliaikaisen tiedon sekä yksinkertaistivat järjestelmäarkkitehtuuriamme.

Pasi Savolainen, tietohallintopäällikkö, Servica

Pinterest
Referenssin infoboxi
Islet Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Servica
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Islet Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Laitteet

Omat tagit

SAP Fiori
SAPUI5

Siirry yrityksen profiiliin Islet Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Islet Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Islet Group - Muita referenssejä

Islet Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia