Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Seppon mobiilisovellus tekee oppimisesta hauskaa ja motivoivaa

ReferenssiSeppo.io on helppokäyttöinen oppimisalusta, jolla opettaja tai kouluttaja muuttaa materiaalinsa aktivoiviksi mobiilipeleiksi.

Ongelmanratkaisutaidot, yhteistoiminta, luovuus ja oman osaamisen jakaminen ovat keskeisessä osassa Seppo-pelien oppimisprosessissa. Kokemuksellinen ja tutkiva oppiminen innostavat lapsia oppimaan. Aktivoiva ja pelillisyyteen pohjaava lähestymistapa toimii myös yritysten oppimistarpeisiin.

Opetuspeleistä koulujen ja yritysten työkaluksi

Seppo sai alkunsa koulumaailmasta, ja alusta kehitettiin ensin tuomaan valmiita opetussisältöjä kouluille. Pian alkoi kehitystyö, jossa valmiiden pelien sijaan Sepposta luotiin alusta, jolla opettajat voivat itse luoda omien tarpeidensa mukaisia opetuspelejä.

Koulujen lisäksi Seppo levisi nopeasti myös järjestöjen ja museoiden käyttöön. Viime vuosina Seppoa on alettu käyttää myös yrityskoulutuksiin, joissa vahva pedagoginen pohja on ainoastaan hyödyksi.

Seitsemässä vuodessa Seppo on valloittanut käyttäjien sydämet. Tänä talvena juhlittiin 100 000 sivuston kautta tehtyä peliä. Käyttäjiä on noin 50 maassa.

Selainpelistä mobiilisovellukseksi

Vuoden 2019 keväällä Sepposta alettiin suunnitella mobiilisovellusta, koska selaimet asettivat peleille teknisiä rajoitteita, joista haluttiin eroon. Pelin myös haluttiin tarvittaessa toimivan täysin offline ilman verkkoyhteyttä.

"Halusimme viedä käyttäjäkokemuksen täysin uudelle tasolle ja herättää käyttäjissä wow-fiilistä." 
Eeva Myller, Head Of User Experience, Seppo