Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senra Group: Adminet auttaa ja tehostaa koko yritystoimintaa

ReferenssiSenra Group Oy tekee sähkö- ja automaatioasennuksia sekä sähkösuunnittelua koko Suomen laajuisesti erilaisiin julkisiin tiloihin sekä yritysasiakkaille. Yritys työllistää kahden omistajan lisäksi neljä ulkopuolista asentajaa.

– Aika nopeasti olemme kasvaneet tässä viime vuosina ja tarkoituksena on kasvattaa liiketoimintaa entistä enemmän hakemalla lisää erilaisia asiakkaita sekä julkiselta sektorilta että yrityspuolelta. Teemme toki myös yksityishenkilöille, mutta se ei ole pääasiallista liiketoiminta-aluetta. Päiväkodit, koulut ja hoivatilat sekä pienteollisuus ovat niitä, mihin pääsääntöisesti keskitytään, Senra Group Oy:n toimitusjohtaja Petri Isokoski kertoo.

Suora hinta ei kerro koko totuutta

Eri toimittajia vertaillessa yritys huomasi palveluiden sisällöissä eroja. Halpa hinta saattaa houkuttaa, mutta tärkeintä on verrata todellisia kustannuksia saatuihin hyötyihin. Nyt yrityksellä on käytössä järjestelmä, joka palvelee myös jatkossa. Adminet Lite tuli yritykselle käyttöön kesällä 2019.

– Ennen Adminettiä oli tilitoimisto erikseen ja myyntilaskutus oli eri ohjelmistossa. Nyt kaikki löytyy samasta ja se on meille paljon helpompaa. Ei tarvitse olla monen ohjelmiston varassa vaan kaikki löytyy yhdestä järjestelmästä. Lisäksi on helpottanut, kun saimme tilitoimistopalvelutkin Admicomilta, nyt ei tarvitse maksaa laskua kuin yhteen paikkaan, naurahtaa Isokoski.

Isokoski oli vertaillut muitakin järjestelmätoimittajia ennen päätymistään Adminet Liteen. Kokonaisjärjestelmän kattavuus ja automatisoidut ominaisuudet olivat tärkeitä valintakriteerejä.

– Yksi syy miksi päädyimme Adminet Liteen, oli tilitoimiston saaminen niin sujuvasti samaan pakettiin. Adminet on myös niin pitkälle automatisoitu järjestelmä, että se säästää kaikkien työtaakkaa joka suhteessa. Hinnallahan Adminet ei pärjännyt tässä vertailussa, mutta me näimme, ettei se esitelty kuukausihinta välttämättä kerro ihan kaikkea. Kun aletaan laskemaan käytettyjä työtunteja, kaikkia ohjelmistoja erikseen ja vielä tilitoimiston palveluja, niin summa kasvaa. Ei se suora hinta kerro ihan koko totuutta mikä siinä on, selventää Isokoski.

Toimiva järjestelmä keventää työtaakkaa

Adminetin automatisoidut toiminnot saavat yritykseltä kiitosta.

– Palkkoja kun lasketaan, pystyn suoraan ne hyväksymään Adminetissä ja pistämään maksuun. Niitä ei tarvitse erikseen tuntilapuista ynnäillä. Siihen nähden mitä se ennen on ollut, kun on kerätty tunnit ja lähetetty ne tilitoimistoon, tilitoimisto on laskenut niitä pari päivää ja sitten vasta saadaan maksut takaisin, niin nyt me saamme saman homman tehtyä puolessa tunnissa alusta loppuun. Onhan siinä iso ero, Isokoski kertoo.

Ihan kaikkea Adminetkaan ei tee, sillä jonkun täytyy myös hyväksyä lähtevät laskut.

– Eniten hyötyä on myyntilaskutuksesta, kun tavarat saamme jyvitettyä heti sinne oikeisiin paikkoihin. Ainoa mitä pitää muistaa, on lähettää itse ne laskut eteenpäin. Mutta enää ei tarvitse etsiä tietoa lipuista ja lapuista tai soitella ja kysellä, mitä kaikkea kohteeseen on mennyt. Kun tukusta haetaan tavaraa tietylle merkille, ne kaikki löytyy tilaukselta. Se on myös helpottanut sitäkin, että olemme päässeet omasta varastosta eroon. On helpompi hakea suoraan tukusta tavarat oikealle tilaukselle, kuin etsiä ne omasta varastosta, kuljettaa työkohteisiin ja vielä merkitä oikealle laskulle. Olemme saaneet sitä kautta myös joustavuutta, mikä näkyy sitten kustannuksissa ja tuloksessa. Kaikki tulee laskutettua, mikä sinne kohteeseen on viety, Isokoski kertoo.

Adminetin helpottaessa yrityksen toimiston rutiinitöitä, aikaa jää muuhunkin.

– Iltaisin ei enää tarvitse tehdä niin pitkään paperitöitä, on ihan selvää vapaa-aikaa sekin, summaa Isokoski.

Adminet ei jää pieneksi

Liikkuva yritys käyttää Adminetin mobiilia ahkerasti.

– Mobiilia meillä käyttää kaikki. Tuntikirjaukset, lomat ja pekkaset kaikki kirjataan sitä kautta, Isokoski kertoo.

Senra Groupilla on tarkoitus kasvaa tulevaisuudessa ja siksi kumppaniksi on valikoitunut järjestelmä, joka kasvaa yrityksen mukana.

– Lite-versio on ollut meille tähän asti riittävä. Saa nähdä tuleeko jatkossa sellainen vaihe vastaan, että tarvitsemme järeämpää versiota. Meillä on tarkoitus kasvaa ja kehittyä, joten olemme valinneet jo nyt käyttöön sellaisen järjestelmän, joka palvelee varmasti jatkossakin. Se ei jää pieneksi, kiteyttää Isokoski.

Suosittelija:

Meillä on tarkoitus kasvaa ja kehittyä, joten olemme valinneet jo nyt käyttöön sellaisen järjestelmän, joka palvelee varmasti jatkossakin. Se ei jää pieneksi.

Petri Isokoski

Pinterest
Referenssin infoboxi
Admicom Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Senra Group

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

adminet lite
Talotekniikka
sähkonen taloushallinto
Sähköala
Sähköiset ostotilaukset
Sähköiset ostolaskut
Sähköinen laskutus
Mobiili ERP
Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä
mobiilikäyttö
automatisointi
automatiikka
taloushallinnon automatisoidut prosessit
asennusorganisaatio
urakointi-erp
Urakointi
urakointijärjestelmä
Kokonaisjärjestelmä
IT-palvelukokonaisuus
Palkanlaskenta
palkanlaskentajärjestelmä
palkanlaskentaohjelma
palkanlaskentaprosessi
palkanlaskentaohjelmisto
Myyntilaskutus
laskutuksen tehostaminen
tuntikirjaus
työmaakäyttö
työmaan raportointi
skaalautuvuus

Siirry yrityksen profiiliin Admicom kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Admicom - Muita referenssejä

Admicom - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia