logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Senaatti-kiinteistöt

ReferenssiSenaatti-kiinteistöt hallinnoi yli 11.000 rakennusta ja 4,6 miljardin kiinteistöomaisuutta. Se on valtion liikelaitos, joka tuottaa palveluita ensisijaisesti valtionhallinnolle. Valu Digital valittiin verkkopalvelun tekniseksi toimittajaksi ja verkkoviestinnän asiantuntijaksi. 

 
Senaatti-kiinteistöjen verkkopalvelu toimii tietokeskittymänä, palvelukanavana ja porttina muihin Senaatin palveluihin. Kasvava mobiilikäyttäjien joukko huomioitiin toteuttamalla verkkosivusto responsiiviseksi. Sivusto palvelee käyttäjiään kolmella eri kieliversiolla. 

Verkkopalveluun integroitiin muita tietojärjestelmiä mm. käyttöoikeuksien (AD) ja yhteystietojen (CRM-järjestelmä) hallinnan tehostamiseksi. Senaatti-kiinteistöt hyödyntävät uusimpia teknisiä ratkaisuja tärkeiden asioiden viestimiseen. Tilastotietoa voidaan palvelussa havainnollistaa mm. dynaamisten graafien ja excel-taulukot html-sivuiksi tuottavien ominaisuuksien avulla. 

Projektin tuloksena Senaatti-kiinteistöjen verkkoviestinnän hallintatyökalut nostettiin udelle tasolle ja luotiin vankka pohja verkkoviestinnän jatkokehitykselle. Samaan alustaan on liitetty myös yhteiskuntavastuuraportit. Lopputulos on laadukas, mobiiliystävällinen sivusto, joka palvelee monia eri käyttäjäryhmiä. 

Suosittelija:

"Projekti sujui todella hyvin. En ole ennen ollut mukana sellaisessa ICT-projektissa, joka olisi mennyt näin nappiin! Yhteyshenkilöt olivat osaavia ja järjestelmän on osoittautunut erittäin hyväksi ja helppokäyttöiseksi."

Outi Tarkka, Viestintäpäällikkö , Senaatti-kiinteistöt

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valu Digital Oy

Tiedot

Tilaaja: Senaatti-kiinteistöt

Lisätietoja

Valu Digital Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Valu Digital Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital - Muita referenssejä

Valu Digital - Muita bloggauksia

Siirry Valu Digital Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uusi työkalu it-yritysten verkkosivujen hakukoneoptimointiin - Näin Google muuttaa myyntiä ohjelmistoalalla
Itseajava ERP hoitaa arvoa tuottamattomat työtehtävät ja mahdollistaa integraatiot
Kauppalehden Digitalisaatioliite haastaa siirtymään hypetermeistä mallintamiseen - lue Ite wikin Johannes Puron pääkirjoitus

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia