Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Seepsula Pro – mobiilisovellus työmaamestareille

ReferenssiKehitimme Seepsulan digitaalista liiketoimintaa ja myyntiä sopimusasiakkaille suunnatulla mobiilisovelluksella, jolla yhtiön asiakkaan voivat tilata suuria määriä kiviaineksia helposti muutamalla sormen painalluksella. Seepsula on Suomen modernein, turvallisin ja tehokkain kiviainesyritys, joka on määrätietoisesti investoinut toimintansa kehittämiseen kaikilla osa-alueilla. Tehokkuus ja vastuullisuus kulkevat Seepsulassa käsi kädessä. Osana jatkuvaa kehitystä toteutimme Seepsulan sopimusasiakkaille suunnatun mobiilisovelluksen “Seepsula Pro”.

Seepsula Pro – tilaussovellus sopimusasiakkaille

Seepsula halusi tarjota ammattilaisrakentajien asiakaskunnalleen puhelinsoittoa paremman tavan tilata Seepsulasta. Seepsula Pro on mobiilisovellus, jolla rekisteröidyt asiakkaat voivat nopeasti ja helposti luoda erilaisia tilausksia ja seurata niiden tilannetta. Sovellus on julkaistu iOS -laitteille.

Käyttäjien tarpeisiin perehtyminen

Suunnittelu aloitettiin perehtymällä oikeisiin käyttöskenaarioihin ja varsinaisten loppukäyttäjien tarpeisiin: palvelu on suunnattu ammattiasiakkaille, eli työmaamestareille, jotka tilaavat valtavia määriä mm. kiviainesta suurien työmaiden rakennusainekseksi. Seepsulan asiantuntijat tuntevat hyvin heidän arkiset tarpeensa, ja työpajoissa olikin läsnä juuri niitä ihmisiä jotka parhaiten tietävät miten työmaamestari ajattelee ja toimii.

Käyttöliittymäsuunnittelu ja prototyyppaus

Varsinaisia näkymiä toteuttaessa tasapainoteltiin riittävän tilausten räätälöinnin mahdollistamisen ja toisaalta käyttöliittymän selkeyden välillä. Tilaajille päätettiin antaa mahdollisuus tehdä sekä suuria joukkotilauksia (joissa useita autoja voi olla koko päivän ajossa) että tarkemmin määriteltäviä yksittäisiä kuormia, jossa sama kuljetusajoneuvo voi toimittaa jopa kahta eri tuotetta. Näkymistä rakennettiin mock-up-prototyyppi, jolla tärkeimpiä käyttäjäpolkuja voitiin testata käytännössä. Suunnitteluvaiheessa kaikki iteraatiot ovat paljon helpompia kuin jo koodattujen asioiden muuttaminen.

Sovelluskehitys

Sovelluskehitys tehtiin ReactNative-ympäristössä. Ensimmäiseksi valmiiksi tuotettiin iOS-versio, joka testattiin julkaisuvalmiiksi sovittujen toiminnallisuuksien mukaisesti. Sovellukseen päätettiin myös toteuttaa mahdollisuus kirjautua henkilökohtaisella tunnuksella, mikä vaati backend-käyttöliittymän toteutusta ja tekstiviestipalvelun implementointia. Backend päätettiin toteuttaa WordPress-sisällönhallintajärjestelmää hyödyntäen. Se toimii siltana varsinaisen sovelluksen, tekstiviestipalvelun ja Seepsulan toiminnanohjausjärjestelmän välillä, johon se integroitiin. 

Testaus ja ohjeistus

Sovellusta kierrettiin koekäyttämässä oikeilla loppuasiakkailla, jolloin saatiin suoraan ensi käden palautetta jonka perusteella tehdyt ratkaisut voitiin validoida. Saatujen kokemusten perusteella toteutettiin myös tiivis esite, joka esitteli sovelluksen tärkeimmät toiminnallisuudet ja ohjeisti käyttöönoton. Varsinainen käyttäminen ei juuri ohjeistusta tarvikaan.

Julkaisu ja käyttöönotto

Sovellus julkaistiin ensin Apple Storessa iOS-alustalle. Pian sovelluksesta tuotettiin ja julkaistiin myös Android-versio Play Storeen. Sovellus on nyt vapaasti ladattavissa, joskin sen käyttöönotto onnistuu vain rekisteröityneille Seepsulan ammattiasiakkaille.

Seepsula halusi tarjota ammattilaisrakentajien asiakaskunnalleen puhelinsoittoa paremman tavan tilata Seepsulasta. Seepsula Pro on mobiilisovellus, jolla rekisteröidyt asiakkaat voivat nopeasti ja helposti luoda erilaisia tilausksia ja seurata niiden tilannetta. Sovellus on julkaistu iOS -laitteille.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Seepsula oy
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
anssi.kokkonen@sohova.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Android
iOS
React
React Native

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

REST API

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Agenda Digital - Muita referenssejä

Agenda Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia