logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Scan App sovellus säästää rahaa BFT Logistikille

ReferenssiBFT Logistikin toimitusjohtaja Thomas Wallin korvasi kaikkien kuljettajiensa käsitietokoneet Scan App:lla. Tuloksena oli parempi lähetysseuranta ja aiempaa käyttäjäystävällisempi skanneri.

“Pling!” sanoo älypuhelin kun paketin viivakoodi on skannattu. Kuljettaja, Søren Hagedorn, kirjaa paketin toimitetuksi ja antaa asiakkaan allekirjoittaa lähetyksen älypuhelimen näytöllä. Tämän jälkeen paketin toimitustieto päivittyy yhdellä klikkauksella Consignor Portaliin. Paketti skannataan, kuitataan ja allekirjoitetaan yhteensä 8 klikkauksella vain 30 sekunnissa. Kun Søren Hagedorn toimittaa paketin, hän käyttää Scan App älypuhelin sovellusta perinteisen PDA skannerin sijaan.

“Scan App on helpompi ja nopeampi käyttää kuin PDA skanneri. PDA laitteen valikkoon voi helposti eksyä. Scan App on yksinkertainen ja intuitiivinen ja sen käyttö seuraa toimitusprosessia. Toimitusta ei esimerkiksi voi kuitata toimitetuksi ilman vastaanottajan nimeä ja Scan Appin vaatii ottamaan kuvan paketista kun paketti jätetään tai luovutetaan asukkaan ollessa poissa kotoa. Säästän aikaa kuljetuksissa, koska Scan App on niin yksinkertainen käyttää ja koska älypuhelin ja siten Scan App mahtuu taskuuni. En voi tehdä sitä PDA skannerilla. Se on iso ja epäkäytännöllinen, etenkin jos minun pitää käyttää molempia käsiä paketin kantamiseen, ” Søren Hagedorn sanoo.

Søren Hagedorn on BFT Logistikin ulkoinen sopimuskuljettaja, joka vuonna 2013 korvasi kaikkien sopimuskuljettajien PDA laitteet Scan App:lla. Jos kuljettajalla ei ole älypuhelinta, BFT Logistik antaa sen heidän käyttöönsä.

Scan App on perusta meidän kommunikaatiollemme

Toimitusjohtaja Thomas Wallinille, Scan App on korvaamaton BFT Logistikin liiketoimintamallissa: “Scan App on joustava ja riippumaton päätelaitteesta, joka on erittäin tärkeätä kun käytetään ulkoisia kumppaneita. Scan App:n avulla voimme tarjota lähetysseurannan kaikille paketeille, kunhan kuljettajalla vain on älypuhelin, kuten useimmilla nykyään on. Se on valtava etu, että emme tarvitse erilaisia järjestelmiä ja laitteita saadaksemme seurantatiedot monilta ulkoisilta kumppaneiltamme.”

Päivittäiset lähetyspäivitykset, jotka kuljettajien Scan App tuottaa, talletetaan Consignor Portaliin. Sieltä sekä BFT Logistik, että asiakas voivat nähdä lähetyksen toimitustiedot. Jos BFT Logistikin asiakkailla ei ole Consignoria, voivat he silti nähdä lähetyksen tilanteen Consignor Portalista syöttämällä lähetysnumeron. BFT Logistikilla on käytössään Consignor lähetysjärjestelmä, jolla he tuottavat lähetyksiä asiakkailleen, joilla ei ole Consignoria. Lisäksi BFT Logistikin toiminnanohjausjärjestelmä on integroitu Consignor Portaalin kanssa siten, että viimeisimmät lähetystiedot päivitetään aina myös sinne.

“Scan App on merkinnyt suurta edistysaskelta meille. Olemme säästäneet rahaa kun meidän ei ole tarvinnut investoida kalliisiin PDA laitteisiin ja kuljettajat hoitavat työnsä nopeammin. Tarjoamme myös parempaa asiakaspalvelua koska voimme tarjota helpon pääsyn seurantatietoihin niin meille itsellemme kuin myös asiakkaille. Pystymme myös lähettämään lähetystietoilmoituksia asiakkaille ja vastaanottajille. Kuljetusseuranta on elintärkeää kuljetusalalla. Sellainen on pakko olla,” Thomas Wallin päättää.

Suosittelija:

Thomas Wallin

Pinterest
Referenssin infoboxi
Consignor Oy

Tiedot

Tilaaja: BFT Logistik
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Karjalainen

Lisätietoja

Consignor Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Omat tagit

Kuljetustenhallinta
Skannaus

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Consignor Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Consignor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Consignor - Muita referenssejä

Consignor - Muita bloggauksia

Siirry Consignor Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä
Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia