Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Savon Voima jalostaa asiakaspalveluaan

ReferenssiEnergiayhtiö ottaa käyttöön CGI:n asiakastietojärjestelmän.

Suomen suurimpiin energiapalveluiden myyjiin lukeutuva Savon Voima on valinnut uudeksi asiakkuudenhallintajärjestelmäkseen IT-palveluyritys CGI:n energia-alan kokonaisratkaisun. Savon Voiman tavoitteena on virtaviivaistaa palveluprosessejaan reagoimaan energiamarkkinoiden liikkeisiin joustavammin. Kaikilla yrityksen asiakkailla on etäluentamittari ensi vuonna, jolloin nämä voivat tarkkailla sähkönkäyttöään reaaliajassa. Yritykselle tämä oli hyvä ajankohta uudistaa tietojärjestelmät muun muassa tukemaan etäluennan tuomia uusia hinnoitteluratkaisuja.

Savon Voiman yli sadalle tuhannelle asiakkaalle uudistus näkyy monipuolisempina palveluina. Asiakaspalvelu halutaan pitää joustavana, jotta asiointi sujuisi vaivatta itsepalveluna verkossa, puhelimessa tai kasvokkain asiakaspalvelupisteessä.

"Uuden järjestelmän ansiosta voimme viestiä asiakkaille sopivista palveluista ja jopa tarjota heille täysin uudenlaisia energiapalveluita. Me haluamme huolehtia asiakkaistamme mahdollisimman hyvin koko asiakkuuden elinkaaren ajan ja hallita monikanavaista asiointia", kertoo Savon Voiman kehityspäällikkö Markku Rissanen.

Savon Voimalla on käytössä useita järjestelmiä mm. myynnin ja markkinoinnin tukena. Yhtenäisemmän järjestelmän avulla yhtiö pystyy esimerkiksi tarkentamaan laskutustaan ja vastaamaan energiamarkkinoilla tapahtuviin muutoksiin.

"Meille oli erityisen tärkeää pystyä selkeästi integroimaan uusi järjestelmä muuhun järjestelmäympäristöön ja erilaisiin tietovarastoihin", kertoo Markku Rissanen.

Sähkön hinta vaihtelee kellonajan ja kulutushuippujen mukaan. CGI:n energia-ratkaisu on rakennettu siten, että hintavaihtelua voidaan hyödyntää palvelutarjonnassa.

"Kuluttajille energiankäytön neuvontapalvelut tulevat yhä tärkeämmiksi, kun sähkönkulutustaan voi tarkkailla reaaliajassa. Pankkien itsepalveluun tottuneille asiakkaille myös sähköön ja lämmitykseen liittyvät itsepalvelumahdollisuudet tulevat tärkeämmiksi. Asiakkuudenhallinnan täytyy pysyä dynaamisesti mukana tässä kehityksessä", kertoo johtaja Henry Nieminen CGI:stä.

Microsoftin Kolibri for Dynamics -toimialaratkaisuun perustuva järjestelmä otetaan käyttöön vuoden 2013 syksyllä.

Lisätietoa

Savon Voima Oyj, kehityspäällikkö Markku Rissanen, puh. 017 223 360, markku.rissanen(a)savonvoima.fi
CGI, johtaja Tapio Volanen, puh. 040 570 4775, tapio.volanen(a)cgi.com

Suosittelija:

"Uuden järjestelmän ansiosta voimme viestiä asiakkaille sopivista palveluista ja jopa tarjota heille täysin uudenlaisia energiapalveluita. Me haluamme huolehtia asiakkaistamme mahdollisimman hyvin koko asiakkuuden elinkaaren ajan ja hallita monikanavaista asiointia"

Markku Rissanen, Savon Voiman kehityspäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Savon Voima

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia