Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saunoo.fi verkkopalvelu helpottamaan taloyhtiöiden saunavuorojen hallintaa

ReferenssiTaloyhtiöiden tilavarausjärjestelmä syntyi saunaillan oivalluksesta

Bamsecon Ville Pajunen sadatteli, kun taloyhtiön saunavaraus piti pimeänä iltana mennä tekemään viereiseen rappukäytävään.

– Aloin pohtia, miksi varausta ei voisi tehdä kännykällä ja siitä idea lähti muotoutumaan, Ville Pajunen muistelee parin vuoden takaisia mietteitään.
Soitto Mysteerion Henri Nyströmille vei ideaa eteenpäin. Nyt Saunoo.fi-verkkopalvelu
mahdollistaa taloyhtiöille saunavuorojen ja esimerkiksi pesutupavarauksien tekemisen verkossa. Taloyhtiöiden tilavarauspalvelu on kuukausimaksullinen verkkopalvelu.

– Kun pääsee alusta asti kehittämään sovellusta, on kehitystyössä helpompi ottaa huomioon tulevaisuuden askeleet. Kuten tässä tilavarauspalvelussa tuli ottaa huomioon, että sovelluksen tietokantojen tulee olla helposti yhdistettävästi isännöitsijätoimistojen ohjelmistoihin, Mysteerion perustajaosakas Henri Nyström kuvailee.

Kehitetty sovellus toimii muissakin yhteiskäytön ajanvaraussovelluksissa

Valmiita sovelluksia hyödynnyttäessä yritykset törmäävät usein erilaisiin rajoitteisiin eli esimerkiksi valmiin ohjelmiston integraatio yrityksen käyttämiin laskutusjärjestelmiin ei onnistukaan. Nyströmin mukaan Mysteerio pystyy nyt jalostamaan kehittämästään sovelluksesta tuotteen, jota voi hyödyntää erilaisissa yhteiskäyttöön liittyvissä varausasioissa.

– Sovellusta voisi hyödyntää, vaikka yhteiskäyttöautojen tai firman neukkareiden varaamisessa, Henri Nyström sanoo.

Ajanvaraussovelluksen kehittämisessä tulee ottaa huomioon monenlaisia asioita. Saunoo.fi-sovelluksen koodaamisessa Mysteerio käytti backendissä PHP:n Laravel -frameworkia ja frontendissä käytössä on Angular 2.

– Skaalautuvuusominaisuuksien lisäksi sovellusta koodatessa tulee pohdittavaksi käytettävyysasioita sekä erilaisia toiminnallisuuksia kuten esimerkiksi, miten varaus perutaan, miten sovellus reagoi asukkaan muuttaessa sisään tai pois ja niin edelleen.
Saunoo.fi on Nyströmin mukaan MVP-tuote (Minimum Viable Product), eli nykyisellä tuoteversiolla on ideana päästä markkinoille testaamaan tuotetta ja kerätä palautetta loppukäyttäjiltä.

Palvelua on kehitetty muutaman vuoden ajan ja nyt pilottivaihe alkaa olla ohi. Varsinainen myyntityö on tarkoitus aloittaa vuoden 2019 alussa.


– Olen sellainen visionääri, joka saa ideoita. Onneksi on Mysteerion kaltaisia ohjelmistoyrityksiä, jotka osaavat sitten viedä idean koodiksi ja toteuttaa sen.

Uuden verkkopalvelun bugit korjattiin nopeasti

Ville Pajusen mukaan yhteistyö Mysteerion kanssa oli helppoa. Erityisen paljon Pajunen kiittelee yrityksen työntekijöiden itseohjautuvuutta, ideoita palvelun kehittämiseksi tuli myös Mysteeriolta.

– Tekijöillä oli näkemystä ohjelmointiin ja verkkopalveluihin.

Yhtenä esimerkkinä Pajunen mainitsee verkossa toimivan tilavarauspalvelun analyysityökalut, joiden ansiosta taloyhtiöt voivat palvelun kautta seurata myös tilojen käyttöasteita. Viestintä ohjelmistoyrityksen kanssa hoidettiin muutamalla puhelinsoitolla ja kasvokkaisella tapaamisella. Enimmäkseen yhteydenpidossa hyödynnettiin Slack-pikaviestintäsovellusta. Verkkovälitteinen yhteydenpito helpotti projektin etenemistä, sillä Pajunen asuu Turussa. Ohjelmistoyritys Mysteerio taas sijaitsee Helsingissä.

– Mysteerion koodarit puhuvat muutakin kuin koodia ja siellä on hyvä dynamiikka työntekijöiden välillä.

Verkkopalvelun bugien korjaaminenkin sujui projektin edetessä vaivattomasti. Pajusen mukaan verkkopalvelun ensimmäisten versioiden bugit ja kriittiset toimintovirheet korjattiin hitaimmillaan seuraavana päivänä.

– Yleensä ei tarvinnut kuin osoittaa ongelma ja se oli hetkessä ratkaistu, Pajunen kiittelee.

Suosittelija:

Mysteerion tekijöillä on näkemystä ohjelmointiin ja verkkopalveluihin. Koodarit puuhuu muutakin kuin koodia ja siellä on hyvä dynamiikka työntekijöiden välillä.

Ville Pajunen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mysteerio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Bamseco Oy - saunoo.fi
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Mysteerio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Konesalipalvelut
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Teknologia

Angular
Laravel

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Mysteerio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mysteerio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Mysteerio - Muita referenssejä

Mysteerio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia