Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saumattomasti integroituvat verkkosivut

ReferenssiLand Rover -verkkosivuston uudistus lähti liikkeelle tarpeesta kehittää sivuston käytettävyyttä sekä näyttävyyttä. Sivustosta haluttiin käytettävyydeltään erittäin selkeästi navigoitava ja sillä haluttiin hyödyntää rikasta sisältöä, tuoden näin brändiä yhä lähemmäksi sivuston asiakasta. Samalla haluttiin uudistaa sivuston taustajärjestelmä palvelemaan nopeasti kehittyviä liiketoiminnan tavoitteita. Taustajärjestelmän tuli myös tukea hyvin video- ja kuvasisältöä sekä mahdollistaa sivuston nopea kehittäminen myös jatkossa. 

Asiakkaalle tärkeää oli löytää järjestelmä, jonka avulla kaikkien sivuston osioiden muokkaus onnistuisi näppärästi. Kumppaniksi valikoitui Liana Technologies, jonka Liana®Cloud Website & Mobile -verkkosivualusta syrjäytti asiakkaan vertailussa avoimen lähdekoodin järjestelmät.

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Sivuston suunnittelussa tärkeässä roolissa oli sen tekninen ja toiminnallinen suunnittelu. Suunnitteluvaiheessa muodostettiin pohja sivuston kehitykselle, tarkentamalla jo saatuja määrityksiä ja muodostamalla suunnitelmat sivuston rakennetta ja integraatioita varten.

Ulkoasun kohotuksen ohella sivuston tuli olla käytettävyydeltään entistä parempi ja taustalle toteutettavien integraatioiden toimia saumattomasti alustassa.

Sivustot toteutettiin Lianan julkaisujärjestelmän avulla neljään maahan ja viidellä eri kielellä. Erinomainen kieliversiotuki mahdollisti kieliversioiden ja maasivustojen toteutuksen ketterästi ja luotettavasti. Alusta integroitui myös autotietokantaan, jolloin tuhansia tuotetietoja voitiin tuoda nopeasti sivustolle. Hakukoneoptimointiin käytettiin Lianan verkkosivutyökalun omaa, sisäänrakennettua hakukoneoptimointityökalua.

Lopputulos

Projektin lopputuloksena ovat uudistuneet Land Rover -sivustot Suomessa ja Baltian maissa. Sivuston päivittäminen on helppoa nykyaikaisella julkaisujärjestelmällä. Samaan aikaan asiakkaalta säästyy myös aikaa, kun tuotetiedot tuodaan integraation avulla automaattisesti autotietokannasta.

Sisällön ylläpito on saatu hajautettua kätevästi eri maihin, sillä Lianan palvelu ja tukitoiminnot toimivat tehokkaasti myös maan rajojen yli.

Suosittelija:

Puntaroimme pitkään myös avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Meille oli kuitenkin tärkeää, että ohjelmiston takana on selkeä vastuuyritys, joka tarjoaa kattavat tukipalvelut, ja että tarpeemme huomioidaan myös ohjelmiston jatkokehityksessä.

Mira Welling, Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland

Pinterest
Referenssin infoboxi
Liana Technologies logo

Tiedot

Tilaaja: Land Rover

Lisätietoja

Yritysprofiili Liana Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Liana Technologies

Siirry yrityksen profiiliin Liana Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Liana Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Liana Technologies - Muita referenssejä

Liana Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia