Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saumaton asiakaskokemus keskiössä Loisteen sivustouudistuksessa

ReferenssiLoiste Oy on suomalainen energia-alan konserni, jolla on yli 200.000 asiakasta Suomessa. Yhtiöiden palveluksessa on yli 50 energia-alan asiantuntijaa, jotka päivittäisessä työssään ovat yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa. Vuonna 2018 Loiste-yhtiöiden liikevaihto oli noin 120 miljoonaa euroa.

Saumaton ja paranneltu asiakaskokemus


Loisteen verkkosivut oli rakennettu Drupal 7 -sisällönhallintajärjestelmän päälle. Loisteella oli tarve kehittää asiakaskokemusta saumattomaksi ja samalla kehittää sivuston ulkoasua. Sivusto palvelee pääosin kolmen yhtiön (Ekosähkö, Loiste Sähkönmyynti sekä Loiste Sähköverkko) sidosryhmiä. Jokaiselle sivustolle oli suunniteltu uusi ilme ja värimaailma. Sivuston uuden ilmeen suunnitteli HiQ ja Exovea pyydettiin mukaan tekemään teknistä kehitystyötä.

Multisite toteutus helpottaa sivustojen ylläpitoa ja jatkokehitystä sillä jokaisella sivulla on sama rakenne jolloin samoja ominaisuuksia voidaan hyödyntää läpi sivustojen. Samaan aikaan voimme pitää käyttäjät sivustokohtaisina. Projektissa uudistimme myös Loisteen sopimuslaskurin, joka yksinkertaisti ja selkeytti uuden sähkösopimuksen tekemistä.

Projektin kohokohdat

Drupal 7 -multisite-toteutus mahdollistaa loppukäyttäjälle saumattoman siirtymisen palvelusta toiseen. Palveluiden rakenne on yhtenäinen, mutta värimaailma ja sisältö muuttuu Loisteen eri yhtiöiden brändivärien sekä kohderyhmien mukaan.

Sivustojen julkaisu onnistui suunnitellusti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Projekti tiimin yhteistyö sujui mainiosti, ja ketterää kehitysprojektia tuettiin ‘on-site’-päivillä, jolloin koko tiimi istui kerran viikossa samassa tilassa. Tämä mahdollisti nopean palautteen ja synkronoidun yhteistyön monitoimittajaympäristössä. Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset säilyivät kympissä läpi projektin.

Tärkeää projektin onnistumisessa oli Loisteen projektin omistajien aktiivisuus sekä asiantuntijuus. Exoven ja Loisteen yhteisymmärrys projektin tavoitteista ja toimintatavoista mahdollisti ketterän projektin läpiviennin sen suunnitellulla kehyksellä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Exove logo

Tiedot

Tilaaja: Loiste Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Exove kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Drupal

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Exove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Exove - Muita referenssejä

Exove - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia