Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saumat-järjestelmä nuorten aktivointiin

Referenssi1. Kaikki alkaa oikean yhteistyökumppanin löytämisellä
Saumat-hankkeen keskeisenä tavoitteena on alle 30-vuotiaiden nuorten osallisuuden ja hyvinvoinnin lisääminen sekä koulutus- ja työelämävalmiuksien edistäminen ja ylläpitäminen. Hankkeessa kehitetään nuorille matalan kynnyksen osallistumisen mahdollisuuksia eli Saumoja, joita kootaan yhteiselle sähköiselle alustalle. Tavoitteena on uuden pelillisyyttä hyödyntävän alustan kehittäminen ja käyttöönotto Joensuun Ohjaamossa sekä käyttövalmiuden mahdollistaminen maakunnan muihin Ohjaamoihin.

Hankkeen kohderyhmän ollessa nuoria nousi erityiseen tärkeyteen sähköisen alustan helppokäyttöisyys. Alusta asti nähtiin selkeästi, että mobiilikäyttö olisi merkittävässä osassa järjestelmässä. Haastena oli kuitenkin sopivan digitalisaatiokumppanin löytyminen. Pitkän etsinnän jälkeen verkostojen kautta osatiin kuitenkin Joensuun Ohjaamolta aiemman projektimme pohjalta suositella pyytämään tarjousta myös Koodersilta.

2. Kun konnaväki tarjousta väkersi
Idea innostutti toimistollamme koko porukan välittömästi. Digitaalinen työkalu aktivoimaan nuoria ilman jargonia tai karensseja kuulosti mahtavalta idealta. Ideoita lenteli miten sovellusta itse haluttaisi käyttää ja miten se ennemmin vastaisi kysymyksiin kuin herättäisi niitä.

Tarjous lähti luottavaisin mielin matkaan.

3. Kohtalokas viesti
"Vastaanotettujen tarjousten perusteella haluaisimme lähteä työstämään saumat.fi palvelua Koodersin kanssa. Koodersin tarjous vastaa parhaiten niihin toiveisiin, mitä meillä on sivujen suhteen."

Ja tähänhän sitä tähdättiinkin. Vastaamaan tarpeeseen ilman sen kummempia yleistyksiä. Projektin aluksi istuttiin vielä saman pöydän ääreen ja viilattiin viimeisetkin mutkat suoriksi, että järjestelmä tukisi hankkeen työskentelyä sen sijaan, että se olisi yksi asia lisää huolehdittavaksi. Pelillistämisen hyödyntäminen nousi tärkeäksi ominaisuudeksi.

4. Räätälöity koodi pelastaa päivän
Useissa tilanteissa tekijää etsiessä oli noussut ongelmaksi ratkaisujen rajoittuneisuus. Tarpeeseen tarjottiin valmiita pohjia jotka "parhaiten soveltuivat toivottuun käyttötarkoitukseen", mutta nämä kahleet päästiin heittämään tässä projektissa pois. Ratkaisut toteutettiin just-eikä-melkein toivottuihin tarpeisiin.

Sovellus saatiin testikäyttöön sovitussa aikakehyksessä ja päästään todelliseen testiin kuinka rautainen nuorisotyön osaaminen ja tarkoituksenmukainen digitaalinen työkalu saavat muutosta aikaan.


Kuvaus ja linkit Koodersin referensseissä

Suosittelija:

Riikka Malin

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kooders logo

Tiedot

Tilaaja: Saumat-hanke
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Miikka Kostian, 0451777090, miikka@kooders.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Kooders kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Javascript
PHP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

kestävä kehitys
Aktiivisuuden ja tuottavuuden seuranta

Siirry yrityksen profiiliin Kooders kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kooders - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Kooders - Muita referenssejä

Kooders - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia