Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SAS laajensi tukeaan uusille pilvipalveluille – Amazon Web Services ja Google Cloud liittyvät joukkoon

BloggausSAS Institute on sitoutunut tarjoamaan edistyksellisen analytiikan ratkaisut siellä, missä asiakkaiden tiedot sijaitsevat. SASin pilviarkkitehtuuriin perutuva analytiikka-alusta SAS Viya julkaistiin viime vuoden marraskuussa Microsoft Azuressa osana strategista kumppanuutta Microsoftin kanssa. Tänä keväänä SAS laajensi Viyan tuen koskemaan myös Amazon Web Services- ja Google Cloud-alustoja. Vuoden loppupuolella tuettujen alustojen joukko täydentyy vielä Red Hat OpenShiftillä.

Analyytikot ennakoivat merkittävää kasvua big datan ja edistyksellisen analytiikan käyttöönotolle julkisissa pilvipalveluissa. Worldwide Big Data and Analytics Software 2020-2024 -ennusteessaan IDC kertoo, että julkisen pilven osuus oli big data- ja analytiikka-ohjelmistojen käyttöönotoissa vuonna 2019 30,5 % koko BDA-markkinasta (Big Data & Analytics).

Julkisen pilven käyttöönottojen keskimääräisen vuotuisen kasvun (CAGR) arvioidaan olevan 23,2 prosenttia vuoteen 2024 asti, kun on-premise käyttöönottojen määrä supistuu keskimäärin -1,2 % vuodessa. Kasvutrendi antaakin osviittaa siitä, että varhaiset omaksujat saavat muihin nähden merkittävää etua julkiseen pilveen siirtymisestä.

"Olemme ylpeitä pitkäjänteisestä työstämme Microsoftin kanssa ja SAS Viyan julkaisemisesta Microsoft Azuressa. Haluamme kuitenkin kunnioittaa asiakkaidemme vapautta valita myös muita pilvipalvelujen tarjoajia. Aiomme palvella asiakkaitamme siellä, missä heidän datansa sijaitsee”, lupaa SASin tietohallintojohtaja Jay Upchurch.

IDC:llä tekoälyä ja automaatiota tutkimusta johtavan Ritu Jyotin mukaan markkinat odottavat SASilta laajenemista pilvipalveluissa.

"On selvää, että SAS on sitoutunut tukemaan asiakkaiden eri pilvivalintoja. SAS Viya on nyt yhä useamman käyttäjän saatavilla, kun tuki laajenee Amazon Web Services - ja Google Cloud -alustoille”, Jyoti toteaa.

SASilla on jo nyt useita eri asiakkaita, jotka hyödyntävät SAS Viyaa valitsemallaan pilvipalvelualustallaan. Esimerkiksi koripallojoukkue Orlando Magic hyödyntää SAS Viyan visuaalista raportointia ja koneoppimista AWS-alustalla. Joukkue säilyttää ja analysoi 20 vuoden ajalta tietoja, jotka ovat peräisin yli 18 lähteestä ja käsittävät 100 000 pelaajaa.

"SAS Viyan sisäänrakennettu analytiikkamoottori antaa meille mahdollisuuden analysoida tietoja aiempaa tehokkaammin, ja koneoppimisen avulla voimme ymmärtää entistä syvällisemmin dataa. Saamme nyt yksinkertaisella haulla saman tiedon, joka olisi aiemmin vaatinut satojen tuntien ajan pelien katsomista.”

Pinterest
SAS Institute Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili SAS Institute kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Google

Omat tagit

RedHat

Siirry yrityksen profiiliin SAS Institute kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SAS Institute - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

SAS Institute - Muita referenssejä

SAS Institute - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia