Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sanoma luottaa älykkääseen medianhallintaan - media-alaa mullistava yhteistyö Media Tailorin kanssa jatkuu ainakin 3 vuotta

ReferenssiKotimainen palveluyritys Media Tailor on kehittänyt palvelualustan, jonka avulla voi automatisoida yrityksen mediatiedostojen kuten kuva-, video- ja äänisisältöjen käsittelyyn liittyviä prosesseja (esim. versioiden luominen ja arkistointi).

Media Tailor ja Suomen johtava monikanavainen mediatalo Sanoma Media Finland ovat sopineet kumppanuuden jatkosta kolmella vuodella eteenpäin. Nyt jatkoa saaneen sopimuksen seurauksena työ media- ja sisällönhallinnan kehityksen parissa jatkuu vähintään joulukuulle 2022.

Nämä media-alan edelläkävijät aloittivat yhteistyön vuonna 2016, kun Sanoma Media rekrytoi rinnalleen kunnianhimoisen startupin, Media Tailorin, selättämään digitalisaation asettamia haasteita. Siitä lähtien Media Tailor on operoinut Sanoma Media Finland/Nelonen Median medialogistiikkaa ja mediatoistoa. 

Kumppanuus syveni vuonna 2018, kun Sanoma Media integroi Media Tailorin kehittämän älykkään mediahallinta-alustan osaksi yrityksen toimintaa. Yli 3000 videota kuukaudessa tuottavalle Sanoma Medialle keskitetty, pilvipohjainen mediahallinta-alusta oli ennennäkemätön ratkaisu tuntuvaan digiajan ongelmaan. Kumppanuus Sanoma Median kanssa taas on vahvistanut Media Tailorin asemaa lanseerata uusi tuote markkinoille merkittävästi.

“Sanoma Media Finland on ollut fantastinen yrityskumppani näin tuotekehityksen varhaisissa vaiheissa emmekä voi kiittää heitä tarpeeksi. Nyt olemme kolmen vuoden ajan voineet osoittaa arvolupauksemme todeksi ja olemme äärimmäisen ilahtuneita, kun saamme jatkaa yhteistyötä näin arvostetun media-alan toimijan kanssa. Tämä on vasta alkua,” sanoo Markus Paul, Media Tailorin toimitusjohtaja ja perustaja.

“Olen todella tyytyväinen yhteistyömme kasvuun ja kehitykseen Media Tailorin kanssa. Tämänkaltaiset innovatiiviset, strategiset kumppanuudet eivät koskaan ole riskittömiä. Raivaamme polkua kehitykselle.  Riskinotto kannatti, sillä moderni mediahallinta-alustamme mahdollistaa nyt maksimaalisen tehokkuuden, joustavuuden ja luovuuden. Hyödyt liiketoiminnalle ovat merkittävät,” toteaa Matti Lampinen, Nelonen Median CTO.

Sanoma Media Finland tuottaa n. 3 000 audio- ja videoklippiä kuukaudessa. Esimerkiksi ISTV:ssä on uutistarjonnan lisäksi useita netti-tv-ohjelmia eri kohderyhmille. Klippiarkiston käyttäjät pääsevät hyödyntämään kaikkea tuotettua sisältöä keskitetysti Media Tailorin ylläpitämällä selainpohjaisella käyttöliittymällä.

"Isona mediatalona meillä on uskomaton määrä ääntä ja videota erilaisille alustoille ja kohderyhmille. On välttämätöntä pystyä kontrolloimaan sisältöjä keskitetysti jotta niiden hyödyntäminen olisi tehokasta kaikissa kanavissamme", Nelonen Median teknologiajohtaja Matti Lampinen kommentoi.

Sanoma on tyytyväinen onnistuneeseen integraatioon

Media Tailorin palvelualustan tarjoama automaatio tukee Sanoman ydintoimintaa ja auttaa sitä kautta monipuolista mediataloa kehittämään uusia liiketoimintamalleja sekä hyödyntämään ja kaupallistamaan sisältöjään helpommin.

Digitaaliset mediamateriaalit metadatoineen kerätään integraatioita hyödyntäen. Dataohjatun teknologian avulla erilaisten mediasisältöjen hallinta (esim. siirto ja arkistointi), prosessointi (eri julkaisuversiot esimerkiksi televisioon ja onlineen) ja uudelleenkäyttö erilaisiin tuotantotarkoituksiin on tehokkaampaa. Pilvipalveluna toteutetut ratkaisut skaalataan asiakkaan tarpeiden mukaan.

"Media Tailor on luotettava asiantuntijaorganisaatio ja heidän osaamisensa dataohjatusta automatiikasta on alan innovatiivisinta huippua.", Matti Lampinen summaa.

Sanoma Media Finland on Suomen johtava ja monikanavaisin mediatalo, joka tavoittaa lähes kaikki suomalaiset päivittäin.

Suosittelija:

"Olen todella tyytyväinen yhteistyömme kasvuun ja kehitykseen Media Tailorin kanssa. Tämänkaltaiset innovatiiviset, strategiset kumppanuudet eivät koskaan ole riskittömiä. Raivaamme polkua kehitykselle. Riskinotto kannatti, sillä moderni mediahallinta-alustamme mahdollistaa nyt maksimaalisen tehokkuuden, joustavuuden ja luovuuden. Hyödyt liiketoiminnalle ovat merkittävät. Media Tailor on luotettava asiantuntijaorganisaatio ja heidän osaamisensa dataohjatusta automatiikasta on alan innovatiivisinta huippua."

Matti Lampinen, CTO, Nelonen Media

Pinterest
Referenssin infoboxi
Media Tailor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sanoma Media Finland Oy
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Markus Paul, CEO, Media Tailor

Lisätietoja

Yritysprofiili Media Tailor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT
Media
Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Sidosryhmä
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

referenssi
medialogistiikka
playout
automatiikka
sanoma
aineistonhallinta
median hallinta
mediatoisto

Siirry yrityksen profiiliin Media Tailor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Media Tailor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Media Tailor - Muita referenssejä

Media Tailor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia