Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sandwich House verkkokaupan ja verkkosivustojen uudistus

ReferenssiKyllä, ruuan verkkokauppa on todellisuutta, mutta ei aina välttämättä perinteisen päivittäistavarakaupan muodossa, vaan korkeamman jalostusasteen palveluna.


Tampereella toimiva Sandwich House toimittaa kokous- ja lounastarjoiluita yrityksiin verkossa tehtävien tilausten perusteella. Sandwich Housella oli jo pidemmän aikaa ollut ongelmia vanhan verkkokauppansa kanssa ja heillä oli polttava tarve saada kauppa uudistettua varmatoimiseksi ja nykyaikaiseksi.

Sandwich Housella on kaksi verkkokauppaa, toinen lounastilauksia ja toinen kokoustarjoiluita varten. Lisäksi heillä on muita verkkosivuja, joilla esitellään yrityksen toimintaa ja mm. Catering-palveluja. Vanhat verkkokaupat toimivat pienen yrityksen toteuttaman omatekemän verkkokaupan päällä.

Verkkokaupan alustaksi valittiin Woocommerce. Wordpress-pohjaisena se muodosti erittäin hyvän alustan myös verkkosivuille. Avoimen lähdekoodin ratkaisu oli välttämätön, sillä Sandwich Housella oli joitakin erikoisvaatimuksia, joita varten kauppoja täytyi räätälöidä.

Erittäin keskeinen vaatimus järjestelmälle oli helppokäyttöisyys. Wordpress ja Woocommerce täyttivät vaatimuksen erinomaisesti. Hieman mutkikkaampiin toimintoihin Gelo laati selkeyttävät 'tee näin' -ohjevideot.

Sandwich Housella oli ollut ongelmia vanhan webhotellitoimittajan kanssa, joten uudistuksen yhteydessä verkkokaupat ja verkkosivustot siirrettiin uudelle, Gelon suosittelemalle toimittajalle.

Projektin kokonaisisältö oli
  • Tarvekartoitus
  • Teknisten päälinjojen valinta (mm. Woocommerce)
  • Uusien verkkokauppojen pystytys
  • Ulkoasun valinta valmiin pohjan perustellla
  • Ulkoasun muokkaus Sandwich Housen brändiin sopivaksi
  • Tarvittavien räätälöintien toteuttaminen
  • Tuotteiden siirto vanhasta kaupasta uuteen
  • Tarvittavien verkkoivujen laatiminen
  • Käytön opastus ja tuki
Projektilla oli joustamaton takaraja: uudet verkkokaupat tuli saada toimimaan elokuun alusta lomakauden päättyessä, muussa tapauksessa yhtiölle tulee tappiota myyntikanavan puuttuessa. Gelo laati projektisuunnitelman, jossa painotettiin kriittisten tehtävien tekemistä ensiksi, jotta varmistettaisiin liiketoiminnan jatkuminen, myös siinä tapauksessa että jokin menisi vikaan. Yllätyksiä ei sattunut ja projekti valmistui etuajassa.

Tutustu Sandwich Houseen tästä

Gelon verkkokaupan uudistus- ja modernisointipalveluista voit lukea lisää täältä.


Suosittelija:

Yhteistyökykyisen ammattilaisen yhteystietoja miellellään suosittelen eteenpäin :) On tässä 9v yrittäjyyden aikana nähnyt jos jonkinlaista yhteistyökumppania... eikä todellakaan kaikista ole hyvää sanottavaa...

Outi Kaijanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gelo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sandwich House
Ajankohta: 2014
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tero Lahtinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Gelo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Siirry yrityksen profiiliin Gelo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gelo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Gelo - Muita referenssejä

Gelo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia