Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sammakkokangas toi kymmenen kunnan jätehuollon Ropon laskutuksen piiriin

ReferenssiJätehuoltoyhtiö Sammakkokangas automatisoi laskutustaan Ropon laskun elinkaaripalvelun avulla. Laskutusuudistuksessa tärkeintä on resurssien käytön järkeistämisen lisäksi prosessin helpompi hallittavuus ja kattavampi seuranta. Uudistuksen myötä laskutuksen kokonaisuus hoidetaan maksuvalvontaan ja viranomaistoimintoihin asti Ropo 24 -järjestelmän kautta.


Ropon kanssa toteutetun laskutusuudistuksen avulla Sammakkokangas hakee selkeyttä laskutuksen hallintaan ja vastaa tulevien vuosien aikana lähes kaksinkertaistuvaan laskutusvolyymiin.

– Ihan ykkösjuttuhan on, että meillä säästyy tässä rahaa. Uudistuksen tärkein pointti on laskutuksen prosessien yhtenäistäminen, järjestelmien päivitys tähän päivään ja automatisointi niin, että koko prosessi toimii tehokkaasti valmiiksi määritetyn protokollan mukaan ja laskut, muistutukset, ulosottohakemukset ja muut hoituvat systemaattisesti ilman manuaalista työtä, kertoo Sammakkokankaan toimitusjohtaja Outi Ruuska.

– Se, että Ropon palveluun siirtyminen ei vaatinut suurta IT-projektia oli syy, miksi pystyimme tekemään uudistuksen nyt, vaikka meillä on käynnissä muitakin isoja hankkeita, Ruuska lisää.

Suosittelija:

Se, että Ropon palveluun siirtyminen ei vaatinut suurta IT-projektia oli syy, miksi pystyimme tekemään uudistuksen nyt, vaikka meillä on käynnissä muitakin isoja hankkeita.

Outi Ruuska, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ropo Capital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sammakkokangas

Lisätietoja

Yritysprofiili Ropo Capital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Omat tagit

prosessien automatisointi
laskutuksen tehostaminen
laskutuksen ulkoistus
jätehuolto
laskun elinkaaripalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Muita referenssejä

Ropo Capital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia