Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Samlink SAFe käyttönotto

ReferenssiSamlink on kotimainen finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja, jonka osaamiseen kuuluvat muun muassa erilaiset sähköisen asioinnin palvelut. Samlinkin pääomistajia ovat Aktia Pankki Oyj, Säästöpankkiryhmä, Oma Säästöpankki Oyj, Handelsbanken, POP Pankit sekä Posti Group Oyj.


Haaste
Uuden liiketoimintastrategian implementoinnin yhteydessä Samlinkissa aloitettiin toimintamalliuudistus, jonka tavoitteena oli tehostaa toimintaa ja vähentää sisäistä byrokratiaa. Samlink halusi ottaa Scaled Agile Frameworkin toimitusmallikseen, mutta kaipasi apua teoreettisen mallin muuttamisessa käytännön toimintatavoiksi ja toimintamalliksi.

Ratkaisu

Contribyte kartoitti yhteistyössä Samlinkin ydinosaajien kanssa organisaation tarpeita ja sovelsi ratkaisua varten omaa osaamistaan ja kokemustaan Scaled Agile Frameworkista. Tuloksena oli malli, jossa siirryttiin yksittäisistä toimituksista kokonaisuuksien hallintaan. Samalla SAFe integroitiin osaksi kokonaistoimintamallia ohjaamaan toimintaa läpi organisaatiokerrosten. Mallin avulla toiminnan läpinäkyvyys parani ja työ saatiin ohjattua tekijöille sen sijaan, että tekijöitä siirreltäisiin työn ympärillä.

Hyödyt

Vaikka projektien hyötyjen realisoituminen saattaa pankkitoimialalla kestää useita vuosia, Samlink on jo nyt pystynyt nopeuttamaan toimintaansa ja tekemään yksinkertaisempia päätöksentekorakenteita. Läpinäkyvyys on lisääntynyt sekä työntekijöiden että johdon osalta, mikä on vähentänyt raportointisuhteiden määrää. Läpinäkyvyyden ansiosta Samlinkin on nyt myös mahdollista reagoida entistä nopeammin tuleviin projekteihin ja tarpeisiin.

Tutustu Samlinkiin tarkemmin. www,samlink.fi

Lue tästä Contribyten avustamasta muutoshankkeesta Tietoviikosta.

Alkuperäinen referenssijulkaisu webbisivullamme: https://contribyte.fi/project/samlink/

Suosittelija:

”Contribyten kokemuksen avulla pystyimme välttämään SAFe-mallin käyttöönottoon liittyviä sudenkuoppia ja saimme nopeutettua muutosprosessiamme.”

Sami Suuronen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Contribyte logo

Tiedot

Tilaaja: Samlink Oy
Ajankohta: 2014 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sami Suuronen

Lisätietoja

Yritysprofiili Contribyte kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Omat tagit

Ketteryys
Scaled Agile Framework
SAFe

Siirry yrityksen profiiliin Contribyte kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contribyte - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Contribyte - Muita referenssejä

Contribyte - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia