Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Salmi – kätevää elämyksellisyyttä

ReferenssiSalmi Platform tarjoaa digikonsultointia matkailu- ja tapahtuma-alan yrityksille. Karu päivitti Salmen Manager-sovellusta sekä toteutti uuden ominaisuuden, jolla elämyksiin voi liittää mobiilisisältöjä.

Lisättyä todellisuutta elämysmatkailuun

Elämystä ehostavat digitaaliset sisällöt sopivat hyvin esimerkiksi museoihin tai luontopoluille. Kokevan asiakkaan näkökulmasta lopputulos on helposti lähestyttävä mutta vaikuttava: hän ei tarvitse muuta kuin mobiililaitteen ja Salmi AR -sovelluksen päästäkseen kulttuurikokemusta täydentävien sisältöjen äärelle.

Elämysmatkailijalle voidaan Salmen palveluilla esittää ensinnäkin tavallisia mediasisältöjä, kuten videota ja ääntä. Ne aktivoituvat mobiililaitteessa GPS-sijainnin perusteella, kun käyttäjä on tarpeeksi lähellä määrättyä kohdetta.

Lisäksi kuluttajalle voidaan tarjota elämyksellisyyttä niin kutsutun lisätyn todellisuuden avulla (’AR’). Tällainen sisältö aktivoituu, kun käyttäjä kohdistaa mobiililaitteensa kameran tiettyyn herätekuvaan, kuten vaikka opastauluun. Samassa laitteen ruudulla alkaa näkyä reaalimaailman päälle sulautettua sisältöä. Salmi on yhteistyökumppaneineen muun muassa herättänyt henkiin maamme pitkäaikaisimman presidentin Urho Kekkosen ja toteuttanut luontomatkailua piristävän Suomen eläimet -kokonaisuuden juuri lisätyn todellisuuden avulla.

Parempi asiakaskokemus vaivatta

Myös itse asiakaskokemuksen suunnittelu on Salmi Managerilla helppoa. Elämyksen perustietoihin voi muun muassa kirjata, koetaanko se sisä- vai ulkotiloissa, miten sen aikana liikutaan ja kuinka haastavaa tai esteetöntä kulku paikasta toiseen on. Kumppanit-osiossa suunnitelmaan on mahdollista myös liittää sisällöntuottajien tiedot ja rahoittajan logo.

Lisäksi Manager-sovelluksessa on kartta elämyksen mahdollista etenemisreittiä varten. Kukin reittipiste nimetään ja sille valitaan sisältö, joka voi olla esimerkiksi videotallenne, äänitiedosto tai lisättyä todellisuutta. Sisältöjen on oltava valmiina suunnitelmaa tehdessä, mutta ne voivat olla yrityksen omia tai vaikkapa Salmelta ostettuja. Sisältöjen aktivoitumisen pystyy määrittämään niin, että ne esimerkiksi toistuvat laitteessa automaattisesti tai push-ilmoituksella ja vain tietyn kantaman sisällä.

Serveritöntä tekniikkaa

Karu keskittyi Salmi Managerissa web-hallintaliittymään ja 3DTalo sen mobiilipuoleen. Osana sovelluksen päivittämistä Karu siirsi sen Amazon Web Services -alustalle. Projektissa käytettiin niin kutsuttua serveritöntä tekniikkaa (’serverless’).

Lue lisää Salmesta täältä

Suosittelija:

Yhteistyö Karun kanssa on ollut saumatonta. Olemme erityisesti olleet tyytyväisiä projektin läpikulkuun, viestintään ja avoimuuteen. Karu on tehnyt ammattimaisesti sovitut asiat ja olemme päässeet tavoitteisiin. Alustallamme on pitkä kehityskaari ja arvostamme kumppania, kuka ymmärtää kehittää liiketoimintalähtöisesti ja sparraa myös meitä tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan.

Saku Määttä - Myyntijohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Karu Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Salmi Platform Oy
Ajankohta: 2021 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Karu Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

Amazon Web Services
Laravel
Node.js
Javascript
PHP

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

vue
Serverless
AWS Lambda
Lambda
aws serverless
vuejs

Siirry yrityksen profiiliin Karu Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Karu Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Karu Software - Muita referenssejä

Karu Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia