Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Salkunhallinnan päällikkö, V-S Maakunta

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: 2M-IT Oy

Tarjoukset 13.7.2018 klo 16.00 mennessä

2M-IT Oy hakee asiakkaansa hankkeeseen konsulttia IT-salkunhallinnan päällikön tehtävään.

Tehtävänä on SOTE- ja maakuntauudistuksen projekti- ja järjestelmäsalkun hallinta, projektien hallinnan tukeminen sekä osallistuminen tietohallinnon kehittämiseen.

Salkunhallinnan päälliköltä vaaditaan vähintään 5 vuoden ajalta kokemusta tietotekniikka-alan projektisalkun hallinnasta, tietohallinnon projektitoiminnan johtamisesta sekä tietohallinnon toiminnan kehittämisestä. Henkilöltä vaaditaan myös laaja-alaista tietotekniikan osaamista. Henkilön tulee tuntea Thinking Portfolio Projektisalkku-ohjelmisto ja kyetä opastamaan projektipäälliköitä sen käytössä. Hyvät yhteistyötaidot, terveydenhoitoalan tietohallinnon kokemus sekä SOTE- ja maakuntauudistuksen tuntemus ovat pisteytettäviä kriteerejä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia