Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saletisti paras työkalu pienyrittäjän myynnin kehittämiseksi

ReferenssiHaltun ja Saletistin yhteistyö sai alkunsa tarpeesta löytää osaava sovelluskehityksen kumppani ohjelmiston viimeistelyyn. Yhteistyötä on tehty vuodesta 2019 saakka.

“Projektin luonne oli se, että mahdollisimman nopeasti piti saada aikaan valmis MVP-tuote. Selkeä työlista aiemmasta Haltun tekemästä pienemmästä projektista helpotti tämän uuden projektin aloittamista ja läpiviemistä”, kertoo Saletisti Oy toimitusjohtaja Jukka Heikkilä.

Saletisti on tarkoitettu erityisesti yksinyrittäjille ja mikroyrityksille. Se on helppo ja edullinen myynnin- ja asiakashallinnan sekä myynnin kehittämisen työkalu yrityksille, joille muut markkinoilla olevat CRM- tai muut vastaavat asiakashallintaohjelmat ovat liian kalliita, hankalia tai raskaita käyttää.

Saletisti on helppokäyttöinen selaimella toimiva asiakashallinnan ja myynnin kehittämisen työkalu, jossa kaikki oleellinen tieto asiakkaasta ja asiakassuhteesta on samassa paikassa – helposti ja nopeasti löydettävissä.

“Oli mukavaa kuulla myös Haltun ammattilaisten matkan varrella tekemiä havaintoja ja kehitysideoita, jotka on nyt dokumentoitu jatkokehitystä varten. Saletistin Saas-palvelu vaatii jatkossakin kehitystyötä, ja tarkoitus on käyttää Haltun osaajia myös jatkossa palvelun kehityskumppanina.”, summaa Jukka.

Haltu on tarjonnut Saletisti järjestelmän käyttäjäkokemuksen suunnitteluun, tietoturvan parantamiseen sekä ohjelmistokehitykseen liittyviä palveluita. Sovelluskehityksen lisäksi neuvoimme asiakastamme rahoituksen hankkimisessa, joka antoi vauhtia asiakkaan liiketoimintasuunnitelmalle. Saletisti Oy:lle myönnettiin Business Finlandin Innovaatioseteli sekä Tempo-rahoitus, jonka avulla palvelun liiketoimintapotentiaalia sekä kansainvälistymisen mahdollisuuksia päästiin testaamaan aikaisessa vaiheessa.

Tutustu Saletisti palveluun tästä..

Suosittelija:

Pieniin lennosta tuleviin muutostoiveisiin Haltu on reagoinut nopeasti ja ymmärtävästi

Jukka Heikkilä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haltu Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Saletisti
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Haltu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Crm
SaaS

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haltu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Haltu - Muita referenssejä

Haltu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia