Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Salesforce tukee RTK-Palvelu Oy:n uudistuneita myyntiprosesseja

ReferenssiRTK-Palvelu on kiinteistöpalveluja ympäri Suomen tarjoava yritys, jossa työskentelee noin 3000 henkilöä. Sen asiakkaina on muun muassa teollisuusyrityksiä, hotelleja ja satamia. Yrityksen CRM-järjestelmän vaihtaminen tuli ajankohtaiseksi myyntiprosessien uudistuksen yhteydessä.

Myyntijohtaja Mika Väätäinen kertoo, että Salesforce oli lopulta luonnollinen valinta. Nyt myyntiä pystytään ohjaamaan juuri halutulla tavalla.

– Halusimme löytää CRM-järjestelmän, joka tukee tapaamme tehdä myyntiä ja tiedolla johtamista. Aiemmassa CRM-järjestelmässämme myynnin ja asiakassuhteiden hoitamisen kannalta oleellisin tieto oli vaikeasti löydettävissä. Nyt näemme yhdestä järjestelmästä kaikki tiettyyn asiakkuuteen liittyvät tapahtumat myynnistä palavereihin ja reklamaatioihin. Lisäksi myynnin kannalta tärkeät luvut tulevat näkyviin ensisilmäyksellä.

RTK-Palveluilla pidetään tärkeänä korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Asiakkaiden liiketoimintaa pyritään ymmärtämään mahdollisimman hyvin, jotta hahmotetaan ne prosessit, joissa heitä voidaan auttaa.

Salesforceen kerääntyvän datan avulla myyntihenkilöstön on aiempaa helpompi johtaa itseään sekä nähdä omat vahvuudet ja kehityskohteet.

– Kerran kuukaudessa esimiehet pitävät myyjien kanssa palaverin, jossa käydään läpi lukuja. Nyt CRM kertoo meille, missä on onnistuttu ja mitä pitää ensi kuussa tehdä toisin. Jokainen myyjä pystyy analysoimaan sitä, onko buukkaamisen taso ja tapaamisten laatu riittävä ja löytääkö hän asiakkaalle tärkeät asiat, Väätäinen kertoo.

CRM-järjestelmän uusiminen oli kaksivaiheinen projekti. Biitin kanssa yhteistyö alkoi vuoden 2018 loppupuolella ja järjestelmää lähdettiin rakentamaan ensimmäisten palaverien jälkeen tammikuussa. Vain reilu kuukausi myöhemmin se oli jo käytössä. Väätäinen arvosti tapaa, jolla Biit hoiti yhteistyötä.

– Meillä oli tarve saada järjestelmä käyttöön nopealla aikataululla. En silti uskonut, että sitä pystyttäisiin käyttämään normaalisti vain pari kuukautta ensimmäisten keskustelujen jälkeen. Alkuun kävimme läpi sitä, mitä yhteistyö vaatii molemmilta osapuolilta. Näin pystyimme resursoimaan ihmiset ja aikataulut siten, että projektin läpivienti tällä aikataululla onnistui. Pidin myös tavasta, jolla he lähtivät käynnistämään projektia. He todella halusivat ymmärtää yrityksemme toimintamallin ennen kehitystyön aloittamista.

Suosittelija:

Meillä oli tarve saada järjestelmä käyttöön nopealla aikataululla. En silti uskonut, että sitä pystyttäisiin käyttämään normaalisti vain pari kuukautta ensimmäisten keskustelujen jälkeen. Alkuun kävimme läpi sitä, mitä yhteistyö vaatii molemmilta osapuolilta. Näin pystyimme resursoimaan ihmiset ja aikataulut siten, että projektin läpivienti tällä aikataululla onnistui. Pidin myös tavasta, jolla he lähtivät käynnistämään projektia. He todella halusivat ymmärtää yrityksemme toimintamallin ennen kehitystyön aloittamista.

Mika Väätäinen, myyntijohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Biit Oy logo

Tiedot

Tilaaja: RTK-Palvelu Oy
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Biit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Teknologia

Salesforce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Biit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Biit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Biit - Muita referenssejä

Biit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia