Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sähkö-Hakala Oy: Adminet on äärimmäisen toimintavarma

ReferenssiHelmikuussa 2010 perustettu Sähkö-Hakala Oy toteuttaa korjausrakentamiseen liittyviä sähkötöitä pääkaupunkiseudulla. Toiminnan pääpaino on asuin- ja liiketilojen sähkösaneerauksissa.

– Historiamme mittavin projekti on Kiasman valaistuksen uusiminen. Se oli melkein miljoonan euron projekti, jossa tehtiin pääasiassa sisäpuolisia korjauksia. Tällä hetkellä meillä on menossa muun muassa Helsingin keskustassa WTC:n liiketilasaneeraus, toimitusjohtaja Juuso Hakala kertoo.


Jos tästä selvitään hengissä, selvitään mistä vaan

Adminet otettiin yrityksessä käyttöön maaliskuussa 2015, eikä käyttöönotto olisi voinut Juuson mukaan tulla yhtään huonompaan aikaan.

– Tuolloin oli talonrakennusprojekti kuumimmillaan, Kiasman massiivinen projekti kiireisimmässä vaiheessa ja pienet lapset kotona. Ajatus oli, että jos tästä selvitään hengissä, niin sitten selvitään mistä vaan. Se että kaikesta selvittiin, kuvastaa hyvin, että ei käyttöönotto oikeasti mikään mahdoton urakka ollut. Kyllä siitä muutkin selviävät, jos me sellaisen paineen alla saatiin vietyä projekti kunnialla läpi.


Sujuvuutta arkeen

Ensimmäinen tärkeä kriteeri oli saada töiden hallintaan ratkaisu, jossa laskuttaminen on helppoa. Toinen merkittävä syy vaihdon taustalla oli työtilaustietojen saaminen reaaliajassa koko henkilöstön käyttöön.

– Adminetissä nähdään reaaliaikaisesti työn eteneminen sekä kustannusten ja myynnin kehittyminen työtilaustasolla. Välilaskujen tekeminen on helppoa, kun suurin piirtein nappia painamalla saadaan aina sopivissa erissä laitettua lasku liikenteeseen. Adminetissä on myös kiva, kun kaikilla on lähtökohtaisesti aina sama tieto käytössä, eikä tieto ole hajallaan useissa eri sovelluksissa. Suurin etu tästä on se, että reaaliaikaisuus vähentää epätietoisuutta.


Helppo ja toimintavarma

Kun ohjelmaa pystyy käyttämään milloin tahansa ja millä laitteella tahansa, muuttuu myös ajankäyttö.

– Enää ei ole pakko lähteä toimistolle ihan vaan sen takia, että pitää koneeseen mennä naputtelemaan jotain. Nyt on tullut aamuisin nukuttua vähän pitempään, lähdettyä töistä aiemmin kotiin ja vietettyä paljon aikaa perheen kesken. Se on pitkälti sen ansiota, että järjestelmä ei rajoita liikkumista ja olemista, eikä ole sidottu aikaan tai paikkaan.

Järjestelmän toimintavarmuus on ollut Juusolle positiivinen yllätys.

– Ei ole näin hyvin toimivaa ja vakaata systeemiä tullut aiemmin vastaan. Nyt puhutaan kuitenkin etäkäytettävästä järjestelmästä, joten on poikkeuksellista, että kaikki yhteydet ja laitteet siellä taustalla toimivat niin hyvin. Se on tänä päivänä hieno saavutus.


Aikaa kehittämiseen

Adminetin mukanaan tuoma sujuvampi arki mahdollistaa joustavan työskentelyn ja on myös vapauttanut arjen toiminnasta aikaa kehittämiselle.

– Aikaa säästyy vähän sieltä täältä, monista pienistä asioista. Esimerkiksi työntekijöiden tunnit on nopeampi tarkistaa ja sieltä vapautuu aikaa muutama tunti palkkajaksoa kohti. Samoin sujuva ostolaskujen käsittely säästää työaikaa muutaman tunnin viikossa.

– Kerrankin voin sanoa, ettei minulla ole mitään isompaa sydämellä ohjelmiston suhteen. Kyllä minä suosittelen Adminettiä kaikille, joilla on pieniä lapsia, työntekijöitä, rakentaa taloa ja muuta. Ei muuta kuin vaihtamaan vaan ohjelmaa.Suosittelija:

"Kerrankin voin sanoa, ettei minulla ole mitään isompaa sydämellä ohjelmiston suhteen. Kyllä minä suosittelen Adminettiä kaikille, joilla on pieniä lapsia, työntekijöitä, rakentaa taloa ja muuta. Ei muuta kuin vaihtamaan vain ohjelmaa."

Juuso Hakala, Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Admicom Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: Sähkö-Hakala Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

reaaliaikainen kirjanpito
Palkanlaskenta
Adminet
skaalautuvuus
ERP käyttöönotto
tuntikirjaus
Laskutusohjelma
työtilaukset
Etätyö
Ostolaskut
mobiilikäyttö
Urakointi
välilaskutus

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia