Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Säästä aikaa verkkolaitteiden pilvihallinnassa Cisco Merakilla

BloggausVerkkolaitteiden hallitseminen pilven kautta nopeuttaa ja yksinkertaistaa niin ylläpitotyötä kuin ongelmanratkaisua. Hallitsemalla verkkolaitteita pilvestä ylläpitäjä näkee laitteet yhdellä silmäyksellä ja voi hallita niitä keskitetysti. Käytännössä siis juuri pilvihallinnalla verkkolaitteiden ylläpito toteutuu modernisti ja vaivattomasti. Perinteisellä verkkolaitehallinnalla rutiinitehtäviin voi mennä kymmenkertainen aika verrattuna pilvihallittavaan. Miten teillä hallitaan verkkolaitteiden toimivuutta?

Älä pelkää pilvipalvelua

Toisin kuin yleisesti luullaan, pilvipohjaisuus ei tarkoita sitä, että hallinta olisi silloin täysin riippuvainen verkkoyhteydestä. Jos netti katkeaa, verkkolaitteet voivat jatkaa sisäverkossa, ja vain livedatan näkyvyys taukoaa hetkeksi. Tiettyjen muutosten tekeminen onnistuu silti, ja toisaalta etähallinta vaatii aina yhteyden riippumatta siitä, onko käytössä pilvipalvelu vai jokin muu.

Cisco Merakilla verkkolaitteiden statistiikka yhteen pisteeseen

Cisco Meraki on pilvihallittava verkkoratkaisu, jolla saat näkyvyyden kaikkien laitteiden statistiikkadataan. Näet nopeasti, kuka ja mikä laite käyttää kaistaa paljon. Lisäksi pystyt pureutumaan L7-tason liikenteeseen ja nähdä, mitä liikennettä laitteelta oikeasti liikkuu. Siten pystyt nopeasti puuttumaan ongelmiin.

Jos yrityksessäsi on erityisen paljon palvelulaitteita, Cisco Meraki keventää työtaakkaasi. Samalla lisenssimaksulla saat sekä laitteet että palvelut samassa paketissa. 

Nopea ja turvallinen tapa verkkolaitteiden hallintaan?

Kytkimien ja tukipisteiden laitehallinta on häikäisevän paljon nopeampaa keskitetysti pilvestä käsin. Ongelmatilanteet ratkeavat pienemmällä vaivalla ja muutostoiveisiin vastaaminen ei sotke työpäivän aikatauluja. Pilvihallintaan panostaminen maksaa itsensä takaisin.

Haluatko näkyvyyden kaikkiin verkkolaitteisiin ja niiden yhteyksiin?

Lue koko artikkeli blogistamme tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pinterest
Triuvare Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Triuvare kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Cisco Meraki

Siirry yrityksen profiiliin Triuvare kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Triuvare - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Triuvare - Muita referenssejä

Triuvare - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia