Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SA-TU Logistics: Hallinnon järjestelmäintegraatioita ja ketterää yhteistyötä

Referenssi

Järjestelmiä ja lomakkeita: sähköinen asiointi lisää tarvetta integroinnille

SA-TU Logistics etsi integraatiokumppania, kun vanha taloushallinnon järjestelmä piti korvata uudella. Toive oli vähentää ajan ja rahan tuhrautumista tietojen manuaalisiin siirtoihin lomakkeesta ja järjestelmästä toiseen. Käyttöön otetuilla integraatioratkaisuilla SA-TU on onnistunut säästämään aikaa ja rahaa. Järjestelmäintegraatioiden lisäksi on tehty ketterästi myös muuta kehitystyötä: nyt työn alla on tilausjärjestelmä, jolla sujuvoitetaan asiointiprosessia niin asiakkaille kuin työntekijöille. 

Taloushallinnon tehtäviä haluttiin petrata sähköisemmiksi

SA-TU Logisticsilla huomattiin, että työntekijöillä kului aikaa prosesseihin, jotka olisi mahdollista toteuttaa automaattisesti. Esimerkiksi taloushallinnon piti muistaa tarkistaa tietoja useista lähteistä ja käsittelyä oli hajautettu moneen paikkaan. Haasteelliseksi tilanteen teki yrityksen laajat palvelualueet: käytössä on useita järjestelmiä, joiden välillä tiedon täytyisi kulkea. 

Monien järjestelmien käyttämisestä rinnakkain aiheutui pahimmillaan käytännön ongelmia: näppäilyvirheitä, laskujen viivästyksiä. Toimialasta riippumatta taloushallinto kohtaa samanlaisia haasteita, jos järjestelmäintegraatioissa on puutteita.

Prosessien sähköistäminen ja automatisointi on logistiikka-alalle tuttu haaste. Niin sisäistä työtä kuin asiakaskokemusta halutaan parantaa.

”Tarkoitus on viedä bisnestä sähköiseen asiointiin entistä enemmän”, kertoo SA-TU Logisticsin IT-päällikkö Pekka Karasjoki.

Suosituksen kautta löytyi omannäköinen kumppani

Kun oli aika uudistaa taloushallinnon järjestelmiä, SA-TU Logistics lähti etsimään itselleen kumppania. Erään toisen alan toimijan kautta kuului vihje, että Alfamelta löytyy tarvittavaa osaamista.

”Suositus johdatti meidät löytämään Alfamen”, kertoo Karasjoki. ”Keskustelujen alkaessa vahvistui käsitys, että Alfame on meidän oloisemme yritys, jossa on meidän kaltaisiamme ihmisiä”. 

SA-TU etsi itselleen nimenomaan kumppania tukemaan liiketoiminnan kehittämistä integraatioihin ja automaatioon liittyvillä ratkaisuilla, ja tähän tarpeeseen Alfame sopi erinomaisesti.

Järjestelmien vuoropuhelu mahdollistaa ajan ja rahan säästön

Käyttöönotettujen integraatioratkaisujen ansiosta manuaalinen työ vähenee SA-TU Logisticsilla, kun tieto kulkee automaattisesti eri järjestelmien välillä. Kun kaikki järjestelmäintegraatiot saadaan valmiiksi, ei tarvita ihmistä siirtämään tietoa lomakkeelta toiselle tai ensimmäisestä järjestelmästä toiseen ja kolmanteen.

Karasjoki suosittelee Alfamea kumppaniksi kenelle tahansa, joka tarvitsee integraatioita. ”Alfame on osaava organisaatio, jossa on osaavia ihmisiä. Suosittelen keskustelemaan ja katsomaan, onko Alfame oikea kumppani”.

Toimivaa dialogia kaikkien osapuolten kanssa

Koko yhteistyön ajan SA-TU:n väki on pitänyt arjen työskentelyä alfamelaisten kanssa sujuvana ja miellyttävänä. Karasjoen mukaan he kokivat, että SA-TU:un panostetaan asiakkaana. Myös vaikeista asioista oli helppo puhua Alfamen kanssa. Jos suunnitelmia tarvitsi muuttaa, se onnistui ketterästi.

Projekteissa työskentelevät asiantuntijat tulivat tutuiksi, ja heidän kauttaan syntyi vahva luottamus alfamelaisiin. Alfame kommunikoi vaivatta myös useiden SA-TU:n asiakkaiden ja kumppanien kanssa projektien aikana. 

”Alfamelta on tullut hyviä ehdotuksia ja mielipiteitä. Yhteistyö ei ole yksinpuhelua”, Karasjoki kertoo.

Erityistä kiitosta Alfame saa myös kyvystään omaksua nopeasti logistiikka-alan prosessit ja haasteet. 

Kiinnostuitko? Tutustu referenssiin tarkemmin >>

Suosittelija:

”Alfame on osaava organisaatio, jossa on osaavia ihmisiä. Suosittelen keskustelemaan ja katsomaan, onko Alfame oikea kumppani”.

Pekka Karasjoki, SA-TU Logisticsin IT-päällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Alfame logo

Tiedot

Tilaaja: SA-TU Logistics
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jaana Anglé p. 050 465 8668

Lisätietoja

Yritysprofiili Alfame kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Auditointi
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Microsoft
Open source
Angular
Node.js
React
C#
Java
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Vuokratyövoima

Siirry yrityksen profiiliin Alfame kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Alfame - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Alfame - Muita referenssejä

Alfame - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia