Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ruutuvihko säästää aikaa Prakticumissa

ReferenssiMonialainen ruotsinkielinen ammattioppilaitos Prakticum on valinnut käyttäjätunnusten hallintaan ENTER Ruutuvihko™-palvelun. Tavoitteena oli saavuttaa sujuvuutta ja tehokkuutta IT-osaston työhön ja toisaalta rakentaa oppilaitokseen nykyaikainen tietojärjestelmä, jossa kaikilla opiskelijoilla ja työntekijöillä on käytössään toimivat työkalut.

Prakticumilla on otettu käyttöön sekä opetuksen Ruutuvihko että hallinnon Ruutuvihko -palvelut. ENTER Ruutuvihon ansiosta käyttäjien tiedot siirtyvät sekä HR-järjestelmästä että Primuksesta AD-käyttäjätileille ja ryhmiin. Kaikkien käyttäjätilien hallinta onnistuu ketterästi Ruutuvihon avulla.

– Opiskelijatilien hallinta on nykyisin opintotoimiston hoidettavissa, sillä heillä on paras asiantuntemus opiskelijoiden tilanteesta. Opintotoimistossa lisätään uudet opiskelijat Wilmaan ja Ruutuvihon automatiikka huolehtii heidän käyttäjätunnustensa synkronoinnista. Kaikki sujuu vaivattomasti ilman manuaalista tunnusten luomista ja lähettämistä, kertoo Prakticumin järjestelmänvalvoja Nico Holm.

Prakticumilla on toimipiste Helsingissä sekä Porvoossa. Opiskelijoita on aktiivisesti osallistuvina noin 1 200, mutta käyttäjätilien kokonaismäärä opiskelijoilla on noin 1 600, kun otetaan huomioon kaikki tilapäisesti poissa olevat henkilöt. Työntekijöitä oppilaitoksessa on noin 150 henkeä.

– Ajansäästö Ruutuvihon ansiosta on huimaavaa. Käyttäjätunnusten hallintaa tehtiin käsityönä IT-osaston voimin. Hoidimme kaikki tilanteet salasanojen resetoinnista tunnusten luomiseen. Oppilaitosmaailmassa oppilaita tulee ja menee, ja käyttäjätunnusten hallinta on loputon tehtävä. Se voidaan loistavasti automatisoida Ruutuvihko-palvelun avulla. Nyt aikamme IT-tiimissä vapautuu tärkeämpiin tehtäviin sekä järjestelmien kehitysprojekteihin, iloitsee Prakticumin IT-johtaja Olli Zha.

Asiantuntijoiden yhteistyötä

Prakticumilla IT-tiimin yhteistyö Enterin kanssa on ollut hedelmällistä. Sekä Zha että Holm kiittelevät Enterin tehokasta ja konsultoivaa otetta.

– Arvostamme Enterin sparraustaitoa ja kykyä haastaa meitä kehittämään järjestelmiämme. Opettajien toiveet ja tarpeet inspiroivat meitä ideoimaan lisää, ja toisaalta voimme aina keskustella Enterin asiantuntijoiden kanssa uusista ratkaisuista. Meillä on molemmilla syvällinen ymmärrys järjestelmistä ja samankaltainen tahtotila tehokkuuteen, Zha arvioi.

Zha näkee ENTER Ruutuvihon tärkeänä työvälineenä kaikille oppilaitoksille.

– Enteristä on ollut meille suuri apu, sillä heillä on laaja asiantuntemus myös Primus- ja Wilma-järjestelmistä, jotka ovat keskeisiä ratkaisuja oppilaitosmaailmassa. Vaikka oma IT-tiimimme pystyykin sisäisesti tekemään järjestelmien kehitystyötä, on hyödyllistä käydä keskusteluja myös ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Automaatioratkaisujen lisäksi Enter on pystynyt auttamaan myös infrastruktuuriratkaisuissa, konsultoinut tietoturvan ja identiteetinhallinnan osalta muutenkin kuin Ruutuvihon myötä. Pystymme mutkattomasti puhumaan samaa kieltä Enterin kanssa. Meillä on yhteinen näkemys organisaatiomme tarpeista, hän summaa.

Läs på svenska: https://www.enter.fi/sv/yrkesinstitutet-prakticum/

Suosittelija:

Meillä on molemmilla syvällinen ymmärrys järjestelmistä ja samankaltainen tahtotila tehokkuuteen.

Olli Zha

Pinterest
Referenssin infoboxi
Enter SystemSolutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Yrkesinstitutet Prakticum
Toimittajan
yhteyshenkilö:
jarkko.lehti@enter.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Käyttäjähallinta
Tietoturva

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Primus
Wilma
ENTER Ruutuvihko
Yrkesinstitutet Prakticum

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia