Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

RPA järkeisti Täsmä Työterveyden laskutusprosessia

ReferenssiEmilia Malmi työskentelee Täsmä Työterveyden talouspäällikkönä. Kuun vaihteessa laskutusjärjestelmään siirtyy toisesta järjestelmästä noin 900 palvelutuotetta. Vain murto-osa tuotteista laskutetaan asiakkailta eli jokainen laskuista on käytävä yksitellen läpi.

Talouspäällikön työ on siis sisältänyt sekä tuotteiden lisäämistä laskulle että tuotteiden poistamista laskulta. Ennen ohjelmistorobotiikkaa Emilia Malmi myös lähetti laskut eteenpäin asiakkaalle.

- Tämä prosessi oli haaste ja siihen tarvittiin apukäsiä. Pyörittelin pitkään mielessäni, miten työ saataisiin tehtyä suoraviivaisemmin ja järkevämmin. Sitten Rajobit kehitti Robotti Täsmän ja se laitettiin perkaamaan tätä sumaa.

 

Hän, eli Täsmä-robomme, käy laskut läpi ja jättää järjestelmään asiakkaalta laskutettavat tuotteet. Robotti tekee laskutusajon yöllä, jotta se ei häiritse laskuttajien työskentelyä järjestelmässä päivällä, Emilia Malmi kertoo.

TÄSMÄ-ROBOTTI VALMISTUI NOPEASTI JA SEN KÄYTTÖÖNOTTO SUJUI HYVIN

Ohjelmistorobotiikan käyttöönotto sujui hyvin. Emilia sai helposti tuotettua robotille työohjeen jo ensimmäisen palaverin jälkeen, mikä Rajobitin kanssa pidettiin.

- Listan työstäminen oli helppoa, koska minulla oli ennestään tiedossa ne asiat, jotka laskuun sisällytetään. Ja tämän listan pohjalta Rajobitin RPA-kehittäjä lähti kehittämään robottia melkeinpä suoraan. Mikä parasta, robotin valmistumiseen meni ainoastaan muutama viikko!

YHTEYDENPITO RPA-KEHITTÄJÄN KANSSA ON HELPPOA 

Robotin käyttöönoton yhteydessä Emilia koki saaneensa kaiken tarvittavan tiedon ohjelmistorobotiikasta. Asiat käytiin todella tarkasti läpi. Käyttöönoton jälkeen robottia jouduttiin säätämään, jotta se osasi lukea laskut oikein.

- Etenkin alkuvaiheessa on ollut todella mukavaa, että olemme voineet olla Rajobitin RPA-kehittäjään helposti yhteydessä. Yhteydenpito Rajobitin kanssa on ollut ihailtavan aktiivista ja tiivistä. Info on ollut selkeää ja tietysti myös robotilta tulee erikseen raportti. Ei ole kyllä mitään valittamista yhteydenpitoon liittyen, Emilia kertoo.

RPA VAPAUTTI AIKAA KUUKAUDEN ALUSSA ASIAKASPALVELUUN

Ohjelmistorobotiikka vapautti työaikaa alkukuukaudesta noin parin työpäivän verran. Vapautuneen ajan talouspäällikkö käyttää nyt asiakaspalveluun. Keskittyminen palvelutyöhön on parantunut selvästi. Hyödyt ovat selkeät:

- Saan nyt tehdä oikeita töitä! Robotti on vapauttanut minulta 1–2 päivää kuukaudessa ja näinä päivinä pystyn keskittymään paremmin asiakkaiden palvelemiseen. Lisäksi työni on aina kuukauden alkaessa kevyempää. Nykyisin hoidan vain laskujen yhdistelyn ja varmistan, että kaikki on ok. Manuaalisen työn tekeminen, laskujen tarkistus yksitellen, oli erittäin turhauttavaa. Siinä ei ollut järkeä.

TOP 3 ASIAA OHJELMISTOROBOTIIKKAHANKKEESSA

Emilia Malmin mukaan ohjelmistorobotiikan hankintaprosessissa yhteydenpito RPA-kehittäjän kanssa on ollut kaikista tärkein seikka. Emilia on voinut laittaa suoraan viestiä kehittäjälle, ilman välikäsiä. Vastaus on tullut heti.

- Arvostan nopeaa ja toimivaa asiakaspalvelua! Tämä on arvo, jota noudatamme myös Täsmä Työterveydessä. Se merkitsi yhteistyökumppanin valinnassa eniten. Toinen tärkeä asia ohjelmistorobotiikan hankinnassa on se, että RPA sopii brändiimme. Kyseessä on melko tuore, tekninen ja ihmisille helpotusta tuova teknologia. Ja tietysti kolmas listalla oleva asia on oman työkuorman keventyminen, Malmi tiivistää. 

LUE KOKO TARINA

Täsmä Työterveyden tarinan pääset lukemaan kokonaisuudessaan täältä.

Tutustu myös tarinan ensimmäiseen osaan!

Suosittelija:

Arvostan nopeaa ja toimivaa asiakaspalvelua! Se merkitsi ohjelmistorobotiikan kumppanin valinnassa eniten. Ohjelmistorobotiikka toi helpotusta työkuormaan ja vapautuneen ajan voin nyt käyttää asiakaspalveluun.

Emilia Malmi, talouspäällikkö, Täsmä Työterveys

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rajobit Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Täsmä Työterveys, Lääkäriasemat ja työterveys
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Emilia Malmi, talouspäällikkö, Täsmä Työterveys

Lisätietoja

Yritysprofiili Rajobit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
Vuokratyövoima

Siirry yrityksen profiiliin Rajobit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rajobit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rajobit - Muita referenssejä

Rajobit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia