logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rovio kasvaa Nebulan pilvessä

Referenssi

Nebulan 24/7 palvelu mahdollistaa keskittymisen olennaiseen. Nebula yhdistää 10Gbit/s nopeudella Rovion toimipisteet kotimaassa sekä muissa Pohjoismaissa tuotanto- ja kehitysympäristöihin palvelin-keskuksissa. Yhteistyösopimus kattaa mm. pilvipalvelut tukemaan Rovion kasvavaa viihde- ja animaatiotuotantoa ja käyttöpalvelut aidolla 24/7-periaatteella.

– Nebulan teknologia valvoo, että meidän teknologiamme toimii: kriittisiä järjestelmiä ylläpidetään 24/7-periaatteella, kertoo Rovion tietohallintojohtaja Kalle Alppi. – Nebulan erikoisosaaminen, operointivastuu sekä asiantuntijoiden ja palvelimien läheinen sijainti antavat meille vapauden keskittyä omaan ydintoimintaamme. Omasta kasvustaan huolimatta Nebula on onnistunut luomaan organisaatiossaan sujuvan ITIL-prosessin, jossa fokus on pysynyt tärkeimmässä eli hyvässä asiakaspalvelussa. Reagointi kaikenlaisiin pyyntöihin on nopeaa, ja yhteistyö sujuu erinomaisesti.

Lähes 10 vuoden kumppanuus kertoo vahvasta luottamuksesta

Voimakkaasti kasvanut Rovio valitsi Nebulan näyttöjen perusteella. Alun perin jo vuonna 2005 alkanut yhteistyö on laajentunut sittemmin merkittävästi.

– Valitsimme alan parhaan palveluntarjoajan. Lähes kymmenen vuotta jatkunut kumppanuus kertoo vahvasta luottamuksesta ja toisaalta Nebulan poikkeuksellisesta ketteryydestä. Se on pystynyt kasvamaan liiketoimintamme tahdissa. Harva pystyy samaan, toteaa Kalle Alppi.

Nebulalle Rovio on paitsi mieluisa asiakas, myös inspiroiva haaste

– Meille on tärkeää, että pystymme tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa vaativissakin olosuhteissa. Rovion huikea kasvu on asettanut myös uudenlaisia vaatimuksia toimituskyvyllemme. Ketteryyden ja laadun takaa se, että koko palveluketju tietoliikenneyhteyksistä käyttö-palveluihin on Nebulan omissa käsissä. Näin pystymme takaamaan toimivat kokonaisratkaisut ja pitämään kiinni korkeasta palvelutasosta, kertoo Nebulan toimitusjohtaja Ville Skogberg.


Rovio Entertainment Oy on viihde- ja mediayhtiö maailmalla menestyneen Angry Birds™ -brändin takana. Vuonna 2009 Rovio julkaisi Angry Birds -pelin josta tuli pian maailmanlaajuinen ilmiö. Angry Birds -brändi nauttii kasvavasta suosiosta kaikkialla maailmassa, ja ilmiö laajenee yhä uusille liiketoiminta-alueille. Rovio toimii animaatioiden, oheistuotteiden, julkaisu- ja kustannustoiminnan, sekä erilaisten palvelujen saralla. 

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nebula Oy

Tiedot

Tilaaja: Rovio Entertainment Oy

Lisätietoja

Nebula Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Nebula Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nebula - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nebula - Muita referenssejä

Nebula - Muita bloggauksia

Siirry Nebula Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia