Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Roclan automaattitrukkien ohjausjärjestelmän kuljetuskapasiteetti kasvoi jopa 38 % – ”Atostekilla oli hyvä pohja domainosaamiselle”

ReferenssiRocla kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja, automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden elinkaaren aikaisia kokonaispalveluita. Roclan ja Atostekin yhdessä kehittämän reittien optimointijärjestelmän ansiosta automaattitrukkijärjestelmän kuljetuskapasiteetti kasvoi jopa 38 %.

Roclan automaatitrukki ”Vihivaunu” on osa automaatiojärjestelmää, joka voidaan asentaa esimerkiksi varastoihin ja logistiikkakeskuksiin. Atostekin ja Roclan yhdessä kehittämä automaattitrukkijärjestelmä suunnittelee trukkien reitit älykkäästi ja optimoi reittejä automaattisesti. ”Atostek on meidän pitkäaikainen kumppanimme, joka on ollut mukana kehittämässä melkein kaikkea tätä ohjelmistoa”, kertoo Tomi Riipinen, Roclan software development manager.

Järjestelmä optimoi trukkien liikkeitä ja akkujen varausta reaaliaikaisesti, minkä vuoksi liikenneruuhkia ei synny ja toimintavarmuus lisääntyi. Automaattitrukkien ohjausjärjestelmään voidaan lisätä ja siitä voidaan poistaa yksikköjä dynaamisesti ilman, että liikennesääntöjä tarvitsee muuttaa. Se myös pystyy reagoimaan nopeasti yllättäviin tilanteisiin.

”Kun tällainen vanha konepaja muuttuu digitaaliseksi palvelutaloksi, niin siinä tulee vastaan monenlaisia haasteita. Atostekilta löytyy vahvaa osaamista siltä alalta, jolla me toimimme”, Riipinen jatkaa.

Rocla kuuluu Mitsubishi Logisnext -konserniin. Katso video Roclan asiakastarinasta tästä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Atostek Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Rocla

Lisätietoja

Yritysprofiili Atostek kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Atostek kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Atostek - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Atostek - Muita referenssejä

Atostek - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia