Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ritva Falla -vaatemallisto naiselta naiselle pilven kautta

ReferenssiRitva Falla Oy on perustettu vuonna 1979. Yritys on pitkään tuottanut suunnittelupalveluja muille vaatevalmistajille. Omaa mallistoa on suunniteltu ja valmistettu vuodesta 2008. Mallistossa tärkeimpänä osana ovat takit, joille on aina oleellista ollut laatu, pitkäikäisyys ja helppohoitoisuus.


Asiakkaamme haaste

Vaateteollisuuden ja -tukkukaupan monimutkainen tuoterakenne väreineen ja kokoineen teettää paljon työtä eikä kokonaisuuden hallinta onnistu pelkästään Excelillä. Lisäksi yrityksen on oltava ketterä, toimisto pitää kuljettaa tarvittaessa niin messuille kuin mökillekin.

Ratkaisumme

Dafo on monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu vaatetusalalle. Tuoterakenteessa on valmiiksi huomioitu toimialan erityispiirteet. Dafon käyttöönotto on nopeaa ja helppoa eikä vaadi räätälöintejä. Ratkaisua voi tarvittaessa laajentaa toiminnan kasvaessa.

Ritva Falla Oy:llä on käytössä Dafon pilvipalvelu (SaaS). Toiminnanohjauksen käyttö onnistuu helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Tekniikasta ja ohjelmistosta huolehtiminen jää ammattilaisille, joten käyttäjällä on enemmän aikaa keskittyä omaan liiketoimintaan.

Miksi CGI?

CGI:n pitkäaikainen toiminta vaatetusalan järjestelmätoimittajana luo vankan perustan yhteistyölle. Kokeneet asiantuntijamme takaavat toimintojen jatkuvan kehittämisen ja ongelmatilanteiden nopean ratkaisun.

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani.

Suosittelija:

"Dafo tuntee oikeasti vaatetusteollisuuden tarpeet ja järjestelmää myös kehitetään koko ajan. Nettiversio oli meille oikein luonteva valinta. Käyttöönotto oli nopeaa, toimintavarmuus on ollut hyvä, ja mikä tärkeintä, toiminta ei ole paikkaan eikä aikaan sidottu."

Ursula Ilmes, Toimitusjohtaja, Ritva Falla Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ritva Falla Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Dafo

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia