Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Riihisoftille opinnäytetyöntekijä Lahden AMK:sta

Bloggaus

Julia Backman on aloittanut opinnäytetyön tekemisen Riihi Device Management from Azure (Riihi DMA) palvelusta. Hän tekee palveluun liittyvän viestintä- ja markkinointisuunnitelman.

Julia kertoo opinnäytetyön aloituksesta.

”Mielenkiinto heräsi heti luettuani palvelun kuvauksen.

Minulle Riihi DMA palvelu oli täysin uusi ennen yritykseen tutustumista. Yrityksiä varten tehty päätelaitteiden hallintaan sekä valvontaan yhden hallintaportaalin kautta keskittyvä palvelu vaikutti heti kiinnostavalta. Palvelun teknisen puolen perusteiden sisäistäminen oli ensiaskel opinnäytetyöprosessiin liiketalouden markkinoinnin ja viestinnän alaan keskittyneelle. Tapaaminen yrityksen kanssa, jossa kaikki kysymykset olivat sallittuja, antoi hyvin selkeän johdattelun aiheeseen ja varmuuden työn aloittamiseen.

Opinnäytetyöprosessiin lähteminen oli mutkatonta ja nopeaa, sillä yritykseen oli vaivatonta olla yhteydessä ja asioista oli helppo sopia. Lämmin ilmapiiri ja henkilöstön syvä asiantuntijuus tekivät minuun vaikutuksen. En omalle kohdalle olisi sopivampaa opinnäytetyön aihetta voinut löytääkään sillä kaikki tuntui osuvan kohdalleen. Palvelulla on suuret mahdollisuudet, joka tekee siitä erityisen kiinnostavan ja opinnäytetyön toteuttaminen omien aikataulujen mukaisesti olivat minulle suurimmat motivoivat tekijät.

Tämä opinnäytetyö tukee todella hyvin opintojani ja antaa mahdollisuuden ensinnäkin hyödyntää laajasti opintojeni aikana oppimaani sekä antaa tilaa myös uusien asioiden ymmärtämiselle ja soveltamiselle."


Pinterest
Riihisoft Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Riihisoft kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Riihisoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Riihisoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Riihisoft - Muita referenssejä

Riihisoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia